- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alabástrom #11844 üzenetére
Nekem sose volt vákuumozó gépem, régebben a levegőt nyomtam ki a zacsiból. Aztán az volt a vizsgálat eredménye, hogy a vákuum (és kinyomkodás) kiszippantja a gázokat a porózus bab belsejéből és mikor a vákuum felenged, oda betolul a szobai levegő, extra gyors oxidációt eredményezve. Ezért nem ajánlott. De személyes tapasztalatom nincs vele. 25 dekás zacskó nekem nem romlik érezhetően, abból szedek adagonként. Viszont ha már félig üres de úgy felejtem, akár egy hónap múlva érezhetően nem olyan. A ki-kicsapódott pára is oxidálja, fagyasztva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest