Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alabástrom
üzenetére
Nekem sose volt vákuumozó gépem, régebben a levegőt nyomtam ki a zacsiból. Aztán az volt a vizsgálat eredménye, hogy a vákuum (és kinyomkodás) kiszippantja a gázokat a porózus bab belsejéből és mikor a vákuum felenged, oda betolul a szobai levegő, extra gyors oxidációt eredményezve. Ezért nem ajánlott. De személyes tapasztalatom nincs vele. 25 dekás zacskó nekem nem romlik érezhetően, abból szedek adagonként. Viszont ha már félig üres de úgy felejtem, akár egy hónap múlva érezhetően nem olyan. A ki-kicsapódott pára is oxidálja, fagyasztva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás