- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolida
tag
válasz
Alabástrom #11840 üzenetére
Kontra!
18g-os adagok.Az "egész" zacskóban kubai rettenet várja a nagyon bátrakat.
-
krono.
tag
válasz
Na de várj, akkor lefagyasztod, majd 100g-okat előveszel belőle, amit utána nem teszel vissza a fagyasztóba, amíg el nem fogy?
#11838 iatti - nem egészen pontosan írtam le. Az 1 kilósat lefagyasztottam, majd egy másik, kb 200 grammos csomiban volt az aktuálisan fogyasztott adag. Csak azt nyitogattam. Nyilván ha a nyitogatás ennyire gyilkolja, akkor az is csak annyit segít, hogy kevesebb döglik meg egyszerre. A nagy csomag kb 4-5ször lehetett nyitva max.
#11841 goom - persze, sajnos nem mindenkinek megoldás ez, tisztában vagyok vele. Én mondjuk szívesen pattanok autóba hétvégente, és teszek egy kis túrát, könnyen összeköthetném egy kávézással, ha úgy van. Nyilván nem univerzális megoldás ez, csak a hétvégi 1 kávé olyan mennyiségnek tűnt, ami köré én már lehet inkább egy ilyesmi rituálét szerveznék, ismerve a kávé élettartamát.
-
válasz
Megoszlanak a velemenyek a vakuumozasrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged