- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
pető bá' #11656 üzenetére
Úgy rémlett / úgy kaptam pár hegyen a FW-ot, hogy nincs rajta annyi tejhab mint a lattén, meg nem utólag öntik bele a kávét, hanem az elején mint a cappucinonál.
Én amúgy kb lattét vagy fw iszok ahogy elnézem(mikor mennyi lesz a tejhab), vagy ugyanezt hideg tejjel (100-150ml a 22/34ml kávéhoz).
Mondjuk eredendően angolul szoktam rákeresni a kávé arányokra, szeretem mikor amerikai(?) találat jön, és ilyen találatok jönnek (az olaszos 1:2 helyett):
Coffee's golden ratio is 1:18 (1 gram of coffee to every 18 grams of water). If you want a stronger cup, use a ratio of 1:15 or if you want a lighter cup, use 1:18.
Kóstolás:
Vettem egy ilyet, jöttek vendégek, biztos ráharapnak majd. Nem tették.Én szeretek mindenféle tejes, kávés italt, és eredendően az ízesítetteket is.
Na, ennek olyan kiciócó őröltkávés íze van, olyan fura, kesernyés... nem tudom milyen; szerintem a frissesség hiánya és a túl durva őrlés is bejátszik. 3 sec alatt lefolyt.
Őrlőbe beraktam, még vastagon sercegett mikor áttekertem.
Ellenben nem ajánlott ez műveletsor, mert összeragacsozta úgy a K2-őt, hogy ecsettel nem tudtam kitakarítani, ki kellett mosnom - remélem a csapágyakat nem hatotta meg.
Nyitott kosárral tilos használni, kivéve ha fél négyzetmétert összeakarunk fröcsögni szuperragacsos izével. A Dedica gyári túlnyomásos kosarával is elég gyorsan lejött és úgysem lett jobb íze.
Ha következőleg extrára vágyok, veszek inkább kávéfűszert, és a rendes kávéra rátolom én a csészében. Nejemnek bejön szerencsére.Szóval van valami abban, hogy a bolti őrölt kávét ne nagyon erőltessük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest