Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
pető bá'
üzenetére
Úgy rémlett / úgy kaptam pár hegyen a FW-ot, hogy nincs rajta annyi tejhab mint a lattén, meg nem utólag öntik bele a kávét, hanem az elején mint a cappucinonál.

Én amúgy kb lattét vagy fw iszok ahogy elnézem(mikor mennyi lesz a tejhab), vagy ugyanezt hideg tejjel (100-150ml a 22/34ml kávéhoz).
Mondjuk eredendően angolul szoktam rákeresni a kávé arányokra, szeretem mikor amerikai(?) találat jön, és ilyen találatok jönnek (az olaszos 1:2 helyett):
Coffee's golden ratio is 1:18 (1 gram of coffee to every 18 grams of water). If you want a stronger cup, use a ratio of 1:15 or if you want a lighter cup, use 1:18.
Kóstolás:
Vettem egy ilyet, jöttek vendégek, biztos ráharapnak majd. Nem tették.Én szeretek mindenféle tejes, kávés italt, és eredendően az ízesítetteket is.
Na, ennek olyan kiciócó őröltkávés íze van, olyan fura, kesernyés... nem tudom milyen; szerintem a frissesség hiánya és a túl durva őrlés is bejátszik. 3 sec alatt lefolyt.
Őrlőbe beraktam, még vastagon sercegett mikor áttekertem.
Ellenben nem ajánlott ez műveletsor, mert összeragacsozta úgy a K2-őt, hogy ecsettel nem tudtam kitakarítani, ki kellett mosnom - remélem a csapágyakat nem hatotta meg.
Nyitott kosárral tilos használni, kivéve ha fél négyzetmétert összeakarunk fröcsögni szuperragacsos izével. A Dedica gyári túlnyomásos kosarával is elég gyorsan lejött és úgysem lett jobb íze.
Ha következőleg extrára vágyok, veszek inkább kávéfűszert, és a rendes kávéra rátolom én a csészében. Nejemnek bejön szerencsére.Szóval van valami abban, hogy a bolti őrölt kávét ne nagyon erőltessük.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás