- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
capafog23 #11590 üzenetére
Ha minden igaz nekem két hét múlva megjön tőle a duálbojleres DB1 Pro.
Remélem többet már nem csúszik.
Amúgy nálam a túlárazott alixepresses linkjei nagyon bicskanyitogatóak, persze ő úgy írja ki, hogy vigyázz, mert vannak ilyen túlárazott dolgok alin. Szerintem nem kell ennyire messze menni, mert bármilyen hazai webshopban is találok olyan helyet ahol adott terméket kétszeres áron adják. A másik, meg ha írsz itt valamit PH!-n már linkeli is be a facebook oldalára. Én mondjuk ezen csak mosolygok, de láttam itt a fórumon is, hogy sokak számára ez nem tetszik, teljesen érhető módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest