Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(i)
lelkes újonc
válasz
body007
üzenetére
Az árból és az időpontból azért következett, hogy nem vadiúj lehetett a beszerzésed, mert egyfelől 2-2,5 éve nem volt kapható, ha meg az általad mondott 2 év már majdnem 3, akkor meg a minimum ár is feljebb volt, konkrétan kerek 28e ft. [link] Szóval jó vételt csináltál.
Én kb. 5-5,5 éve vettem, s pár hónapja azt vettem észre, hogy túl sok lett a gyümölcsös ízhez képest is savanyú csapolás (s én nagyon ritkán próbálkozom világos pörköléssel).
Amikor már a kétszer 25 perces előmelegítés sem segített, azzal próbáltam rácsalni, hogy a gőzkört üzemeltettem. Valószínűleg nagy hülyeség volt, de több kávénál is működött ez az “oldalról melegítem” megközelítés. Aztán elég volt ez a pár hónap, hogy megjelenjen a víz, ami remélhetőleg a tömítésnél jön ki, rosszabb esetben nagyobb a baj.
Most pont ezért nem a legolcsóbb webshopból rendeltem meg, hanem a Szarvasitól magától (ez egyébként a legolcsóbb, csak ugye a postaköltség meg a csomagolási díj (!) kicsit megdrágítja) az új készüléket, s hozzácsaptam egy felső szűrő tömítgumit is. Ennyit megér, max. lesz 2 működő kávéfőzönk.
Szóval lehet, hogy nem kellene babrálni a gőzkörrel, de az tény, hogy vagy silányabbak a kávébabok mostanában úgy általában, vagy kb. 5 év után elkezd csökkenni a CM4677 kiskazánjának a hőmérséklete.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás