- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
tuzpenge #10659 üzenetére
pető bá' leírta a lényeget igazából.
Kis tejkiöntőben melegítem a kb két deci vizet két húzáshoz. Ott van a portafilter is az indukcijón, meg rövidebb ideig a kosár.
Én nem sietek, legyen 10-12 perc két tejes ital. De nagyban gyorsíthatja a processzt két kosár használata, akkor nem kell mosogatni. Csak megdrágíccsa.
A dupla kifolyó is jó akár, csak legyen előmelegítve, mert nagy darab fém, jelentős hőelvonással. Persze a robot lába közé kicsit macerás két csészét bevarázsolni, mérlegen pláne. Én inkább egy kiöntőből mérném szét kétfele.
Ja és ez két elég rövid szimpla lesz. Egyrészt kb 60ml az elméleti maximum kifolyó, másrészt a 20g töltetből 40-50ml lesz, közepes pörkölés esetén. Mármint lehet több, ízlés dolga. Csak minél több az őrlemény, annál jobban csökken a max kifolyó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest