- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Az a baj, hogy a mostani Philips által átvett Saeco vonulat nagyságrenddel rosszabb, mint volt. Hja, fogyasztói társadalom.
Sokkal inkább egy garanciális régebbi használt gép, mint egy új Philips. Tudom, hogy sokan fáznak a használttól, de nem biztos, hogy rosszabb. Most már jó pár éve használt gépeket használunk. Persze úgy kezdődött, hogy napi 2-3 kávéhoz kell gép, aztán ott tartunk, hogy havonta megiszunk alaphangon 2-3 kiló szemes kávét... Volt Krups, Melitta, Saeco, most éppen egy Jura F50. Mindegyik teljesen jól működött, működik. Amiben rosszabb lehet a használt, hogy maga a gép test, a műanyagok elfáradnak, nem úgy illeszkednek. Épp pár napja törtem le a Jura kávébetöltő fedelének az egyik műanyag pöckét, mikor hevesebben nyitottam fel. Újnál nem biztos, hogy eltört volna. Meg maga a gép rezonál, mikor a szivattyú dolgozik. De én együtt tudok ezzel élni. Ilyen vagy hasonló gépet újonnan nem tudnék venni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mavic 3 Pro drón szett új állapotban
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest