- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
#49155328 #1646 üzenetére
Ezt még akkor kóstoltam, amikor napi szinten kotyogóztam. Hát a kotyesszal a túlzott savanyúsága miatt nem volt kedvenc...Az ajánlott barna Lavazzát meg csak presszónak fogyasztom. Müllerben, Metroban elérhető, általában elég friss. Talán olyan 2-300 ft-al volt drágább az Oro-nál, klasszik olasz csokis vonal. Amúgy igen, ez ilyen műfaj, vagyis kifogható olcsóbb finom kávé is (a másik fórumon az egyik Aldist dobták be), de azért a drágábból nagyobb eséllyel kapsz finomat a csészédbe. Nyilván ehhez egy bizonyos szintű eszközpark jól jön, de pl az említett P&Y Etióp a kotyesszal is finom volt. Más kérdés, hogy X összegnél többet én sem vagyok hajlandó kiadni kávéért. Pár éve a Kávéológián még mentek ilyen tippek kávébeszerzésre, ott akkor az olasz vonalból előfordultak gazdaságosabb javaslatok is. Egyik-másik lehet most is elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 3
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Androidos tablet topic
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest