Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
üzenetére
Ezt még akkor kóstoltam, amikor napi szinten kotyogóztam. Hát a kotyesszal a túlzott savanyúsága miatt nem volt kedvenc...Az ajánlott barna Lavazzát meg csak presszónak fogyasztom. Müllerben, Metroban elérhető, általában elég friss. Talán olyan 2-300 ft-al volt drágább az Oro-nál, klasszik olasz csokis vonal. Amúgy igen, ez ilyen műfaj, vagyis kifogható olcsóbb finom kávé is (a másik fórumon az egyik Aldist dobták be), de azért a drágábból nagyobb eséllyel kapsz finomat a csészédbe. Nyilván ehhez egy bizonyos szintű eszközpark jól jön, de pl az említett P&Y Etióp a kotyesszal is finom volt. Más kérdés, hogy X összegnél többet én sem vagyok hajlandó kiadni kávéért. Pár éve a Kávéológián még mentek ilyen tippek kávébeszerzésre, ott akkor az olasz vonalból előfordultak gazdaságosabb javaslatok is. Egyik-másik lehet most is elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás