- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
Kóstold meg egyszer.
értem én, hogy nagy hype a másik topikban csak szarbaksznak hívott cégné és divat is fikázni, de én még sosem voltam olyan helyen, nincs olyan poharam
Múlt hónapban 1200 ft volt egy doboz ilyen kávé, azaz egy kapszula 100 ft. megkóstoltam, nem rossz. Nem fogom az ardenza helyett venni. Ennyi a történet.
A kapszulás nálam csak ott játszik ahol nem rendszeresen iszom és ha kell akkor bármikor meg tudok kínálni vele egy vendéget, havert.
Tudom a Frei-t is szidják a profik, de mégis, mikor valaki azt hiszi, hogy értek a kávézáshoz, mert tudom, hogy van arabica és robusta, vagy néznek miért veszek 5 ezer ft/ kg-os kávét akkor mindig előjönnek, hogy ők mennyire finom kávét ittak a frejnél.a DG kapszulákat mindig akcióban veszem (figyelni a lejáratra, a penny 1-2 hónap lejáratost szokott akciózni) azaz 75 ft/ kapszula.
napi 6 kv 365*6=2190 * 75ft =164450 Ftf.
Nálam havi 1,5 kg megy el a vegyük a legdrágább általam vásárolt kv-t azaz 5500Ft *1,5= 8250.- /hó * 12hó =99000.-
a darálós autómatával spórolok 65 ezer ft-ot egy évben, 2 év alatt megvan egy vadi új ára.Ja és a tescoban van zacskós szemes starbucks is 50,000.- Ft / kg. áron.
na azt megkóstolni sem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Tuning kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest