- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
Ugye azt írtam, hogy itthon az F-Secure IS van fent a gépeken. Volt vele pici problémám, de megoldódott, így marad. Egyébként amióta F-Secure van a gépeken, semmi hiba vagy probléma! Próbálgattam a 3.-ik gépemen a Bitdefendert, meg a Qihoo360TSE-t. A Bitdefender bugzik nálam, a Qiho360 meg kurva jó.
Ide felraktam tegnap hajnalban a KIS2016-ot. Outlook 2013-ban nem működik továbbra sem az Antispam beépülő, jelszavakat nem tudok begépelni, mert a virtuális billentyűzet nem engedi, stb. Aztán olyanok vannak, hogy úgy beletúr a rendszerbe a KIS2016, hogy kiírja pl. a Rendszer, hogy ez a gép nem teszi lehetővé az érintéses módot( persze nem így írja), aztán nem működik az érintés, beakadnak dolgok stb. Ha nincs fent a KIS nincsenek ezek a dolgok! Én ettől a System Changes Control nevű funkciótól fázom egy kicsit. Már túlságosan belenyúl a rendszerbe a Kaspersky, és túl bonyolult a program. Ez meg okozhat sok-sok bugot.F-Secure-al összehasonlítva, F alatt sokkal gördülékenyebb a rendszer, sőt olyan mintha fent sem lenne. Igaz kevesebb az okosság benne, de ettől még nagyon is erős védelemben. Nem a mennyiség a fontos szerintem, hanem a minőség!
Viszont, most frissít a program.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest