Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szellem.

Topikgazda

válasz TFSi #3767 üzenetére

Ugye azt írtam, hogy itthon az F-Secure IS van fent a gépeken. Volt vele pici problémám, de megoldódott, így marad. Egyébként amióta F-Secure van a gépeken, semmi hiba vagy probléma! Próbálgattam a 3.-ik gépemen a Bitdefendert, meg a Qihoo360TSE-t. A Bitdefender bugzik nálam, a Qiho360 meg kurva jó. :)
    Ide felraktam tegnap hajnalban a KIS2016-ot. Outlook 2013-ban nem működik továbbra sem az Antispam beépülő, jelszavakat nem tudok begépelni, mert a virtuális billentyűzet nem engedi, stb. Aztán olyanok vannak, hogy úgy beletúr a rendszerbe a KIS2016, hogy kiírja pl. a Rendszer, hogy ez a gép nem teszi lehetővé az érintéses módot( persze nem így írja), aztán nem működik az érintés, beakadnak dolgok stb. Ha nincs fent a KIS nincsenek ezek a dolgok! Én ettől a System Changes Control nevű funkciótól fázom egy kicsit. Már túlságosan belenyúl a rendszerbe a Kaspersky, és túl bonyolult a program. Ez meg okozhat sok-sok bugot.

F-Secure-al összehasonlítva, F alatt sokkal gördülékenyebb a rendszer, sőt olyan mintha fent sem lenne. Igaz kevesebb az okosság benne, de ettől még nagyon is erős védelemben. Nem a mennyiség a fontos szerintem, hanem a minőség!

Viszont, most frissít a program.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák