Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát az valóban nem a szomszéd. Egy bő órával ezelőtt felvette az ember a telefont és biztosított, hogy minden úgy van ahogy megbeszéltük és ne idegeskedjek. Jah könnyű mondani amikor vakon hozatom a kocsit honosítani egy ígéretre - mert hogy most először fogja nekünk intézni a honosítást.
Cseréljünk már PMben számot - ezt a kocsit valamikor Dunaharasztira kellene vinni. Lehet hogy akkor is lenne napos bejelentéssel egyirányú fuvar malac társasággal
-
Srácok!
Ha ismertek valakit GKIval, Szeged környékéről v Békéscsabáról aki márc 13-n tudna nekem segíteni egy 40 tonnás mozgatásában (forgalomba akarjuk helyeztetni a külföldi vásárlás után) azt nagyon megköszönném. Természetesen EFO bejelentés, és a megalkudott díj kézbe. Én hozom viszem személyesen kocsival a felvétel és lerakás pontja között. Még ebédelni is meghívom.
Aki vállalta az 2 napja elérhetetlen és most foschok hogy nem tudom mozgatni a kocsit a parkoló-vizsgaállomás-eredetvizsga-parkoló relációban -
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Somatom barátom ajánlotta hogy ide is írjak: ZalaegerszegBudapest vonalra kellene nekem 40 tonnás monstréra sofőr mert a jelenlegi eltörte a lábát és a beugrónk is elérhetetlen. Bejelentéssel mindennel ahogy illik. Most akár egy hétre is lenne meló de már annak is örülnénk ha valaki pár napra be tudna ugrani.
A munka:
esti HUB-HUB közötti szállítás, fix helyek között lezárt posta-ketrecek leplombált raktérben.Ha bárki tudna bármilyen megoldást azt nagyon megköszönném!
Sajnos a ph-ra csak időszakosan tudok felnézni de a számomon elérhető vagyok 0-24! o67o39871o6 Rózavölgi AttilaKöszönöm szépen hogy megolvastatok!
-
válasz
KAMELOT #4057 üzenetére
Somatom jól mondja: tetszik-nem tetszik megeszed, különben éhen halsz. És ez a realizmus a kérdést tekintve, amit te írsz , az a szokásos HA-s meg, phórumos "reális" amitől a hátamon feláll a szőr, annyira van köze az élethez.
Ilyen kérdés pl a targonca. Kap az ember 7 tonna vasat, kis motorral, gagyi kerekekkel ami feszt elromlik 11-14 millió forintért. És nincs alternatíva, mert muszáj megvenni így az ára annyi amennyi - és megveszik mert nincs más.
Szerintem. -
Nem értelek titeket. Nagy test, nagy élvezet
Anno (2006) passatom szervizbe vontatása (nem trailer, hanem vontatás) volt 24'000 Ft. majdnem 6 km út - számla minden nélkül. -
-
-
Sziasztok!
Nemzetközi viszonylatban semleges fuvarozásra keresek időszakos partnert, aki tudna nekünk megfelelő árajánlat alapján szállítmányozni. Nekem nincs TIMO regisztrációm, nem is akarok vele kínlódni.
Esetenként teljes 24 tonnás fuvarok vannak, de előfordulnak pár palettások is.
Ha valakinek van ilyen érdekeltsége, szívesen vennék elérhetőségeket ahová ajánlatkéréseket küldhetnék.Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Autós topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Nishane Nanshe 5ml & Fan Your Flames 5ml parfüm dekantok
- Seagate BarraCuda 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 100/100 + AXAGON Aline Box 3.5 USB 3.0
- Nikon RT-1 állványrögzítő gyűrű
- Lenovo IdeaPad 320-15ISK (Nvidia Geforce MX-150, I5 CPU) - INGYEN FOXPOST
- Apple MacBook Pro M4 14" 10C CPU/10C GPU/16GB RAM/1TB SSD - 3 ÉV MAGYAR GARANCIA!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest