Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy

őstag

válasz Somatom #11364 üzenetére

Nem az a lényeg, hogy mit kap a cég, hanem az, hogy a sofőr még egy szemernyit se lehessen kapcsolatba hozható az adott szabálysértéssel.
    Velem nem járna jól egyetlen nemzetközis cég sem. Hamar kirúgnának, mert nem vállalok el semmilyen szabályellenes munkát. Mint korábban írtam, engem is megkörnyékeztek a cégnél a túlsúllyal, de nem sikerült megtörni. Hivatkoztak másik cégnél lévő kollegákra, akik megcsinálják. Mondtam is, hogy akkor ilyen esetekben őket kell hívni. Volt olyan eset, hogy pár km-re voltam a cégtől és egy olyan áramfejlesztőt kellett volna elhozni, aminek a külső tankjában a megengedettnél több üzemanyag volt. Mondtam, hogy nem tudom elhozni, mert szabályellenes. A megoldás az lett, hogy leszívták az üzemanyagot és utána el tudtam hozni. Utólag mondtam a cégnél, hogy megoldható a jövőben az ilyen probléma is, ha elvégzek egy ADR tanfolyamot, de akkor 200-€ nettót kérek a fizetésemhez. Gondolom tudjátok a választ. Én is tudom, hogy mit fogok megint mondani a következő, hasonló esetnél.
    Mielőtt bárki azt gondolná, hogy majd kirúgnak egyszer, azt mondom, hogy meglehet, de azzal a probléma nem oldódik meg. Feltéve, ha találnak egy bólogató kutyát. Én nem vagyok az és nem is leszek. Mivel a munkám gépszállítás, ezért nem elég csak bólogatni, mert abból könnyen baj lehet.

Új hozzászólás Aktív témák