Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom #11364 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mit kap a cég, hanem az, hogy a sofőr még egy szemernyit se lehessen kapcsolatba hozható az adott szabálysértéssel.
Velem nem járna jól egyetlen nemzetközis cég sem. Hamar kirúgnának, mert nem vállalok el semmilyen szabályellenes munkát. Mint korábban írtam, engem is megkörnyékeztek a cégnél a túlsúllyal, de nem sikerült megtörni. Hivatkoztak másik cégnél lévő kollegákra, akik megcsinálják. Mondtam is, hogy akkor ilyen esetekben őket kell hívni. Volt olyan eset, hogy pár km-re voltam a cégtől és egy olyan áramfejlesztőt kellett volna elhozni, aminek a külső tankjában a megengedettnél több üzemanyag volt. Mondtam, hogy nem tudom elhozni, mert szabályellenes. A megoldás az lett, hogy leszívták az üzemanyagot és utána el tudtam hozni. Utólag mondtam a cégnél, hogy megoldható a jövőben az ilyen probléma is, ha elvégzek egy ADR tanfolyamot, de akkor 200-€ nettót kérek a fizetésemhez. Gondolom tudjátok a választ. Én is tudom, hogy mit fogok megint mondani a következő, hasonló esetnél.
Mielőtt bárki azt gondolná, hogy majd kirúgnak egyszer, azt mondom, hogy meglehet, de azzal a probléma nem oldódik meg. Feltéve, ha találnak egy bólogató kutyát. Én nem vagyok az és nem is leszek. Mivel a munkám gépszállítás, ezért nem elég csak bólogatni, mert abból könnyen baj lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest