- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMELOT #11059 üzenetére
Melyik országban van 80km/h?
Na ezt nem gondoltam volna, hogy egy "ezeréves" kamionos kérdezi meg.
Én meg csodálkozom, hogy a kollégák többsége miért megy Ausztriában autóúton 68-72-vel 80-85 helyett. Hát valószínüleg azért, mert annyira tájékozottak. Szerintem azért az elvárható, ha valaki egy idegen országban vezet - teljesen mindegy, hogy személy vagy teherautót - akkor tájékozodjon az adott országban a rá vonatkozó sebességhatárokról.
Addig is itt egy tájékoztató jellegű oldal.(#11062) csibe1 "Amúgy meg 40-50€-ért még nem nagyon sikítozik senki ahogy mondtad,
de a tízszerese miatt lenne balhé rendesen."
Pontosan! És egy példa hozzá hogy a cégvezetők is érzékenyek, ha őket is érinti a bűnti:
Amikor a mostani cégemhez beléptem (nem fuvarozás a fő profil), akkor kérdeztem a főnököm, hogy "Mikor volt utoljára a tachográf kiolvasva?" na ez a kérdés úgy érintette, mintha azt kérdeztem volna, hogy "Mikor mentetek haza utoljára gyalog". A válasz mindekttőre ugyanaz volt.
Mondom neki, hogy csak óvatosan, mert ezért nem a sofőrt büntetik, hanem a céget és 400€-tól kezdődik. Na azóta jobban tudja, hogy mikor van a kiolvasás ideje, mint én.Még1: Korábban mondta a főnök, hogy ne foglalkozzak azzal, ha kicsit túlsúly van, mert a cég kifizet mindent. Erre mondtam én, hogy amelyik birságot én el tudom kerülni, azt el is fogom, és nem kell a cégnek fizetni, mert nem vállalom be.
-
Somatom
veterán
válasz
KAMELOT #11059 üzenetére
Engem pár éve 120 -as korlátozásnál 15 Euróra büntettek 89 -ért. Stuttgart -nál villant a fix kamera (amatőr hiba). Az volt a papíron, hogy nekem ott 80 a megengedett, 86 a tolerancia. Ha jól tudom, akkor idén januártól emelték a tételeket.
Vagy, pl. a francia A35 -ön és A36 -on vannak 3,5t fölött 80 -ra táblázott szakaszok kamerákkal, amik 82 -nél már villannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest