Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz KAMELOT #11059 üzenetére
Engem pár éve 120 -as korlátozásnál 15 Euróra büntettek 89 -ért. Stuttgart -nál villant a fix kamera (amatőr hiba). Az volt a papíron, hogy nekem ott 80 a megengedett, 86 a tolerancia. Ha jól tudom, akkor idén januártól emelték a tételeket.
Vagy, pl. a francia A35 -ön és A36 -on vannak 3,5t fölött 80 -ra táblázott szakaszok kamerákkal, amik 82 -nél már villannak.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
válasz KAMELOT #11059 üzenetére
Melyik országban van 80km/h?
Na ezt nem gondoltam volna, hogy egy "ezeréves" kamionos kérdezi meg.
Én meg csodálkozom, hogy a kollégák többsége miért megy Ausztriában autóúton 68-72-vel 80-85 helyett. Hát valószínüleg azért, mert annyira tájékozottak. Szerintem azért az elvárható, ha valaki egy idegen országban vezet - teljesen mindegy, hogy személy vagy teherautót - akkor tájékozodjon az adott országban a rá vonatkozó sebességhatárokról.
Addig is itt egy tájékoztató jellegű oldal.(#11062) csibe1 "Amúgy meg 40-50€-ért még nem nagyon sikítozik senki ahogy mondtad,
de a tízszerese miatt lenne balhé rendesen."
Pontosan! És egy példa hozzá hogy a cégvezetők is érzékenyek, ha őket is érinti a bűnti:
Amikor a mostani cégemhez beléptem (nem fuvarozás a fő profil), akkor kérdeztem a főnököm, hogy "Mikor volt utoljára a tachográf kiolvasva?" na ez a kérdés úgy érintette, mintha azt kérdeztem volna, hogy "Mikor mentetek haza utoljára gyalog". A válasz mindekttőre ugyanaz volt.
Mondom neki, hogy csak óvatosan, mert ezért nem a sofőrt büntetik, hanem a céget és 400€-tól kezdődik. Na azóta jobban tudja, hogy mikor van a kiolvasás ideje, mint én.Még1: Korábban mondta a főnök, hogy ne foglalkozzak azzal, ha kicsit túlsúly van, mert a cég kifizet mindent. Erre mondtam én, hogy amelyik birságot én el tudom kerülni, azt el is fogom, és nem kell a cégnek fizetni, mert nem vállalom be.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs