Hirdetés
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nézőpont kérdése, hogy mit tekintünk annak. Adnak két doboz sört a rakodásnál. Ezen felül, ha a végzárót ügyesen forgatjuk, akkor a fejek kilógó rögzítőcsavarjai befelé néznek. Svájcig símán kilyukaszt egy dobozt. Akár plombát is rakhatnak rá (bár elég hülyék, akik egy felül telibe nyitós Schubboden -t plombálnak). Az átvételnél a tálca az egység, tehát annak a doboznak a tálcáját alapból nem veszik át, valamint azokat a tálcákat sem, amiket a lyukas doboz tartalma eláztatott. Innentől az átvevőn múlik, hogy ő veszi be selejtnek, vagy visszaadja. Nem szabad pofátlannak lenni, úgyhogy az alsó végzárót kell befordítani, hogy kevesebb tálca ázzon át. Én hoztam már el három tálcával. Megjegyzem, az nem volt szándékos, a targoncás qrta el a berakáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest