- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ég veled, KEndre! :(
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Ami többek között hirtelen eszembe jutott, hogy a Keletinél levő BK mennyire ócska. 2szer voltunk már ott különböző időpontban. Gondoltuk, hogy csak elsőre sütötték keményre a krumplit, és a szendvics szanaszét volt esve a dobozban, úgy kellett összepakolni, hogy meg lehessen fogni, de nem, bénák az alkalmazottak.
Azt meg többször tapasztaltam, hogy ha teljesen éhgyomorra eszek ilyen helyen, utána nyomott vagyok és nagyon nem érzem jól magam. Egyszer vizsga előtt kajáltam így és alig tudtam figyelni. Másnaposan sem jó, csak részegen...ahogy a virsli is.[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest