Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
húúúte, headbe, styleba... tovább nem olvasom..
-
GG888
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
abszolút jogos a felvetés

Egy óra múlva itt van mustrára a kliens és nem a kódot fogja nézni, hogy te, ez az elrendezés milyen szép
(max Sublime-ba nézi a színeket), hanem megnézi avégfél/negyedkész terméket és értékeli, közli a módosítandó dolgokat.
Még tán hasznosabb is, ha ilyen katyvaszt lát az ügyfél, hogy ez milyen marhanehéz, meg komplikált, meg összevissza![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GG888
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
http://jsfiddle.net/gajdi/yBhSv/1/
Formázással nem foglalkoztam, aztán hogy vegyesen van Jquery meg JS, javítva lesz.
-
GG888
senior tag
Van egy formom egyetlen textarea-val, enterre nem is küldi el, azt már megkerültem, viszont szeretném, ha Shift+Enterre lehetne sort törni.
Ebben tudnátok segíteni?
function runScript(e) {
if (e.keyCode == 13) { //ENTER MEGNYOMÁSAKORtulajdonképpen a shift keycode-ja kellene, és akkor dobok a feltételbe egy ''ÉS''-t
Már csak azt nem tudom, hogy js-sel hogyan kell beleszuszakolni egy textareaba egy sortörést... -
GG888
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
A mögötte levő basiccel kb. azt valósítassz meg amit nem szégyellsz.
Láttam én már olyan céget, ami egy-az egyben egy ilyen excel táblára épült...pár ezer partner, meg kb. AS-ig oszlopok...számlázóprogrammal össze volt kötve, meg minden létezőt beleépítettek.Mondjuk aztán CRM-re váltottak.
Tényleg nálatok nem játszik egy CRM rendszer?
Na nem a Microsoft Dynamics, bár nagyon jól testreszabható, meg mindent tud, csak tetűlassú, csak IE-ből működik, a licensz-díjat meg inkább hagyjuk is.
Mondjuk ZohoCRM (ha még ingyenes)... -
GG888
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
meg commitoljuk a master branchet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)