Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Azt azért raktam bele..vagyis, inkább ott kezdem, hogy azt csinálja, hogy ha a * -ra kattint, akkor a táblaneveket helyettesíti be, ezeket (`datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data`). Azt csak most látom én is, hogy frankón végtelen a ciklus, azóta ezt úgy tűnik javítottam, mert nálam jól működik. Erre azért van szükség, mert php oldalon, ha lekérem adatbázisból a táblát azzal az SQL lekérdezéssel amit itt az oldalon összeállítok, akkor könnyebb az oszlopokat indexelni. ha * marad az SQL-ben, akkor nem tudok olyat csinálni a php kódban, hogy $result_data[$i][$index_array[$j]] ahol a result_data az adatbázisból kinyert adat, az index array, pedig épp az, amire a *-ot cseréltem a jquery kódban, tehát (`datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data`)..
A <,> jeleket átírtam, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iphone akkumlátor
- Elektromos autók - motorok
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- További aktív témák...
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest