Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #28 üzenetére
Az első hozzászólásomban felsoroltam a web developer eszközöket. Így utólag visszaolvasva kihagytam az IE fejlesztői eszközét, rendben akkor legyünk percízek F12 indítja
az Operáéról sem szóltam, de hát ki használ Operát? Nem linkeltem be őket, való igaz, nem magyaráztam el a használatukat, való igaz. De ezek azért nem ördöglakatok, elég gyorsan rájuk lehet érezni, tengernyi tutorial, dokumentáció mutatja be őket, a velük való javascript debugolást.
Én még a mai napig sem érzem magam jó programozónak, bár fejlődök-fejlődgetek.
És pont magamból kiindulva, a web developer eszközökkel azon segítettem emberünknek, hogy gyorsabban fejlődjön.
De kezd parttalan lenni ez a vita, valószínűleg már rég megoldotta a segítségem alapjánemberünk a problémáját, mert azóta nem jelentkezett.
Szerintem kimondottan visszafogottan fogalmaztam, visszaolvasva magamat, továbbra sem érzem leoltó hangnemnek. Maximum az alertes beköpésénél egy fokkal ingerültebben jeleztem emberünknek, hogy többre menne normális web fejlesztő eszközökkel, mert 2011-et írunk
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest