Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Na, micsoda érdeklődést váltott ki a téma.

Ja, Sublime Textben én egyből a világosabb témára váltottam.
Eddig nagyon tetszik a progi, mert van benne kiegészítés, okosnak tűnik, mégsem zabálja az erőforrásokat, ami már meglepetésszámba megy.
+v2izzy, martonx, Speeedfire :
Látom eléggé eltérőek a szokások.
Egyébként biztos van erről vmi kimutatás, hogy egészségesebb a világosabb háttér, vagy sem.
Végül is abból kiindulva, hogy könyvet olvasni is jó fénynél egészséges, logikusnak tűnne, ha a "jobban megvilágított" kód szintén jobbat tenne a szemnek, de lehet, hogy nem kell összefüggést feltételezni, még nem néztem utána a témának.
Biztos megszokás kérdése, de én az IDE-ben lévő sötét színektől dekoncentrálttá válok.
(#1443) martonx :
ja, a nano használata jól jön pl. Putty-val kapcsolódásnál vagy hasonló esetben, ha gyorsan kell valami (és persze UNIX/Linux-alapú a szerver
), de nyilván ez csak rövidtávú, kényszermegoldás, de nálam is előfordult már, hogy ehhez kellett nyúlnom.====================================
(#1445) martonx :
Milyen hasznos újítások tűntek fel az 1.9-es jQuery-ben?
Én még nem próbálgattam, de kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest