Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Chrome kiegészítővel gyűlt meg a bajom. (tudom, hogy ez nem feltétlenül jQuery, de több helyen is használom benne, így ide írom)
Van egy "eventPage.js" background page-em és egy "feldolgoz.js" content scriptem. A feldolgozó script kiszed pár adatot az aktuális oldalból, majd egy tömbként átküldi a background page-nek, így:
var i = 0;
$('.szovegbox_kn tbody').each(function () {
var $cegszam = $(this).first("tr").find("td:nth-child(5)").html();
var $url = $(this).first("tr").find("td:nth-child(4) a").attr("href");
var cegszamok = new Array();
if ($cegszam !== undefined) {
cegszamok[i] = $cegszam.replace(/\s/g, '');
chrome.runtime.sendMessage({
cegszam: cegszamok[i]
});
//location.replace("http://www.opten.hu/loadpage.php?dest=CTTVCK&lang=&cid=" + cegszamok[i]);
i++;
}
});ugye itt a lényeg maga a message küldés:
chrome.runtime.sendMessage({
cegszam: cegszamok[i]
});Ezt a bejött message-et feldolgozza a background page, így:
var cegszam = request.cegszam;
if (cegszam !== undefined) {
var newURL = "valami.hu/index.php?q=" + cegszam;
chrome.tabs.create({
url: newURL
});
chrome.tabs.onUpdated.addListener(function (tabId, changeInfo) {
if (changeInfo.status === 'complete') {
window.setTimeout(function () {
chrome.tabs.remove(tabId);
}, 3000);
}
});
}Ugye itt az történik, hogy készít egy új lapot a kiegészítő a böngészőben, betölti az adott linket, ha betöltött a megnyitott lap akkor vár 3mp-et és bezárja. Azt, hogy mi értelme van ennek hagyjuk, "vállalati titok" (titoktartásit írtam alá)
Amit meg szeretnék oldani:[/B
Jelenleg úgy működik, hogyha a feldolgozó script-em 100 olyan adatot talált, akkor mind a 100 lapot EGYSZERRE nyitja meg a böngésző. Ez nyilvánvalóan nem jó, mert behal a chrome.
Szeretném azt, hogy várjon mindig 6 másodpercet a feldolgozó scriptem mielőtt elküldené az adatokat a background page-nek. Most biztos, hogy mindenki arra gondol, hogy én hülye miért nem setTimeout-tal csinálom. Kérem szépen több féle képpen is próbáltam:
A feldolgoz.js fájlban: Az egész .each() elé, az .each()-en belül, az if() elé, az if() belsejébe, a chrome.runtime.sendmessage köré.
A background page-be: a request köré, az if köré, az if belsejébe, a tabs.create köré.
Sehogy sem működik, igaz, megvárja a setTimeout-ot, de akkor is egyszerre nyitja meg a lapokat. Olyan, mintha letárolná az összes megnyitandó oldalt és amikor végzett a feldolgoz fájlom, akkor az egész tömböt megnyitná, vagy nem tudom.
tl;dr:
Egyesével szeretném megnyitni, 10mp késéssel a lapokat, majd miután bezárta azt a böngésző, megnyitni a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SHADOWBLAZE nevű felhasználó egy CSALÓ
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest