Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
nekem nem nagyon all ossze a dolog, ha erteksito poziba mesz es a bemutatkozasoddal van gond, ennel mi lehetne egyaltalan nagyobb redflag egy erteksitonel ? marmint erted, a pozicio amit megpalyazol az arrol szol, hogy embereknek, akik nem is tudjak, hogy venni akarnak valamit, te olyan lyukat dumalj a hasukba hogy megis vegyenek.
ezek utana mar a bemutatkozasodba (ergo onmagad eladasaba) bele tudnak kotni, nem ertem mi a kerdes. mmint no offense, en is azonnal kiszorsznek egy erteksitot aki onmagat sem tudja eladni, hisz a munkaja az en szarom eladasa lenne. de azt hogy tudna eladni, ha onmagat sem tudja ?marmint nem ertem, hogy mi a gond.
-
Revolit
senior tag
Ha nem kell a pozicióhoz a diploma, én nem írnám bele CV-be. Nem kell titkolni sem, ha rákérdeznek, el lehet mondani (az is gáz, ha nyíltan letagadod). Én ezt csinálnám, mert máshonnan is hallottam már, hogy nem szeretnek túlképzettnek vélt emberekt felvenni, mert hogy úgy is elmennek majd. Úgyhogy talán valami motivációs szöveg féleséggel is lehetne készülni. Nem tudom amúgy mi a helyzet a legtöbb ágazattal, de nem épp egy felívelő gazdaságban vagyunk, szóval valószínűsítem nem egyszerű most állást találni sajnos. De ne add fel.
Bele lehet vinni, hogy van egy infós diplomád, de a pozihoz igazítva, pl "Technikai háttérrel rendelkező értékesítő, aki érti az ügyfelek problémáját és képes komplex megoldásokat eladni" meg "Rájöttem, hogy a legjobban azt élvezem, amikor ügyfelekkel beszélek, igényeket értek meg és megoldást javaslok, ezért az értékesítés irányába fejlesztettem magam" meg hasonló bullshit szövegek. Én is erőltetettnek látom, és úgy érzem mintha az ujjamat a torkomon dugnám le mikor ilyeneket szövegelek, de ezzel lehet eladni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest