- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Lehet hogy épp kocogott, miközben interjúzták...
Btw az a borzasztó helyzet, hogy a leak kapcsán beszéltem a mi HR-eseinkkel, és a legnagyobb természetességgel állították, hogy ők is pontosan ilyen jellegű feljegyzéseket szoktak készíteni, és hogy ez milyen nagy segítség tud lenni nekik, amikor 1-1 jelölt valamiért újra szkópba kerül pár évvel később... Amikor rákérdeztem, hogy "de azért ugye nem szó szerint írjátok le, hogy mit mondott, hanem csak a következtetéseket", akkor az volt a válasz, hogy "de, szó szerint".
Lehet hogy nem kellene általánosítanom ennyi mintavétel alapján, de azért eléggé megrendült a bizalmam a HR-ben ezek után, és hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy a HR-esek többsége ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- eBay
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Suzuki topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest