- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vision #35447 üzenetére
A jelenlegi munkahelyem egyrészt osztrák, már emiatt is ég és föld a különbség emberségesség terén a magyar munkahelyek többségéhez képest. Emellett még a többi osztrák céghez képest is sokkal inkább "családias" hozzáállású és jóval nagyobb fontossággal bírnak a morális értékek, mint máshol, nem titkolt módon akkor is, ha ez teljesítmény kárára megy.
Ennek ellenére az elmúlt hónapokban két 40 körüli kollégát bocsátottak el a környezetemben, mindkettő mellett közvetlenül volt valaki, aki fiatal és jobban teljesít.
Én abszolút egyetértek a döntéssel. A főnök már évek óta küszködött a döntés meghozatalával. Még csak nem is azért küldték el, mert már meglett volna a hely másnak, egyszerűen nem volt meg a teljesítmény a fizetéshez képest, amit nem volt joguk csökkenteni.
Szerintem ez abszolút megtehető és semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint úgy küldeni el valakit hogy van jobb ember. Persze mindenkinél van jobb. A kérdés inkább az, van-e jobb jelentkező - általában nem éri meg valaki újat nulláról betanítani. Ha a cég úgy látja, hogy ennek ellenére megéri valakit lecserélni, akkor szerintem megtehetné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest