Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Én múltkor beszéltem az egyik ismerősömmel, hogy kint van a testvére családdal USA-ben. A foglalkozásokra már nem emlékszem, de semmi extra mert megjegyeztem volna. A lényeg, hogy 3 év után már a 2. kocsit veszik, és meg van lakás, minden. Az autók persze használtak, de én 3 évre visszatekintve álmodni se mernék még egy autóról sem, nemhogy kettőről meg házról.
Akkor hogy van ez? Én nem nagyon érzem, hogy nálunk annyira jó lenne a bérezés.Tapasztalt idősebb, nagyon intelligens és tájékozódott kollégámtól megkérdeztem múltkor mit tanácsol nekem az élethez. Menjek külföldre.
-
azbest
félisten
Szvsz úgy hallottam, hogy ott az általad fizetett biztosításon múlik, hogy mit fed le és mennyit kell fizetned érte. Ott meg lehet tenni, hogy kevesebbet fizetsz fixen, de ha baj van rámegy a gatyád is, de elvileg van olyan is ami majdnem mindent fedez, de az sokkal több havidíjba kerül. Bár nem tudom, hogy az Obama-care mennyire változtatott ezen, mert szó volt róla, hogy az itteni rendszerhez hasonló általános biztosítást vezetnek be.
Nálunk is drága, ha magán úton mégy orvoshoz. Viszont itt szép százalékokat levonnak az állami tébére is adókként, aztán vagy kapsz rendes ellátást, vagy nem.

szerk: (#3501) FLx, jaja erre gondoltam.
(#3488) FLx:
az kevésnek hangzik. Persze nekem is van haverom, aki a németeknél vállalt el 1500 eurós munkát, de ez inkább múlhatott azon, hogy nem kért többet. De ebből nem általánosítanék. Főleg azért mert az azóta bevezetett német minimálbér is kb 1500 euró körül van. Rokonomék segélyként kaptak 1500at 5 fős családra. Persze az osztrákoknál biztos más a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest