Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Ugyan, mit kell az interjúzásra fókuszálni? Oké, ha nagyon akarsz egy állást, akkor persze rákészül az ember, de az ilyen szintentartó interjúkra mi a fenének? Beküldöd a CV-t, aztán dumáltok egy órát teamsen. Aztán ha tetszik meg jó a pénz, akkor rá lehet utána pörögni.
Ha egy ideig rendszeresen eljárkálsz ilyenekre, olyan természetes lesz, mint a meetingelés a kollegákkal.
Emlékszem, amikor kimentem külföldre, az első full angol interjúm előtt totál be voltam gazolva, ugyanez volt akkor, amikor Svájcban először interjúztam németül. Aztán láttam, hogy megy, láttam mit kell fejleszteni, most már a világon semmi problémát nem okoz. A legutóbbi jelentkezésemnél az interjúkat kifejezetten élveztem, mert tök jó szakmai beszélgetések voltak, ahol legalább 50%-ban én kérdeztem. nagyjából ez a normális, ha ide eljut az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest