- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xero
nagyúr
válasz
#31733248 #30175 üzenetére
"..ha valaki az alkalmazotti létbe beleragad, akkor (kevés kivétellel) sajnos nem csak a munkaszerződését írja alá, hanem azt is, hogy lemond a valóban minőségi élet anyagi feltételeiről"
"Jesszum pepi, dehogy. A szüleim is alkalmazottak voltak, remek és boldog életük volt. Ehhez nem kell senkinek céget vezetnie."
"..ezzel is gondoskodva a magyar társadalom rendies jellegének "sikeres" továbbörökítéséről."
Nem en irtam.
Now what?
Maradjunk annyiban, hogy rettento sok faktortol fugg az hogy ki hogyan er el dolgokat, nem csak egy ut vezet oda.
Van par ismerosom FAANG vonalon Zurichben es a nagy vizen tul is. Meg a nagy nyirbalasok utan is jol elvannak a helyukon szerencsere, es olyan anyagi biztonsaguk van, amit KKE-ban csak egy atlagnal jobban meno vallalkozassal tudnanak biztositani. Ok igy ertek el.
Mellette pedig van olyan ismeros/kollega aki 20+ eve alapitotta a dev ceget es kokemeny munkaval elerte, hogy ma mar kb csak hobbibol dumal arrol amit szeret es dolgozik helyette a csapata/cege.
Viszont ezeket az embereket barmikor gond nelkul felcserelnem, mert pontosan tudom hogy azonos mindsettel es skillsettel rendelkeznek, pusztan x es y utat valasztottak a celjaik elerese erdekeben.Na de szerintem ez tul van targyalva valojaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest