Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
senior tag
válasz
phanonym
üzenetére
Azt kell mondjam, hogy az elmult evekben vegig szerencsem volt
2020-ban mentem egy konyveloirodaba ahol a fonokom megprobalt minel rovidebb ido alatt, minel tobb tudast adni. Ezutan kerultem ide 2021-be. Itt mindket fonokom az elejetol fogva bevont reszletesen ~kb mindenbe, igy a CEO is lathatta kozelrol a munkamat/hozzaallasomat/teherbirasomat/stb. Ja, ok is kvazi orommel tanitottak. Ezutan pedig kaptam lehetoseget bizonyitani vezetokent..
Szoval nem egy helyen volt szerencsem. Ja, a konyveloirodaba is ugy kerultem be jo fizetesert h nem volt ilyen tapasztalatom csak nemi irodai munka meg ebben az iranyban tanultam..
NAGYON SOK mulik sajnos a szerencsen.
-
-Skylake-
addikt
válasz
phanonym
üzenetére
szerintem itt nem a szerencse a fő kérdés, egy ilyen úthoz kell egy ilyen munkáltató is...nálunk például nemhogy a 3 havi emelések elképzelhetetlenek, hanem még a fél éves grade review-ek is. ha grade review-en pont nem kapod meg, akkor egy ujabb év... nemhogy a 2 havi bónusz elképzelhetetlen, de éves bónusz sincs... szóval szerencse vagy sem, ebben a legnagyobb szerencse az, hogy olyan cége van ahol VALOBAN értékelik és ha jobb mint tegnap, akkor mutatják felé, hogy jobb , mint tegnap. nem csak szép szavakat kap, hanem valóban elismerést, ugyanis mint munkáltató, ez a valódi elismerés. hogy azt mondod, "jobban dolgoztál, jobban fizetünk (akár pénzben, akár autóban, akár bónuszban, mindegy miben de jobban)". azzal nehéz kenyeret venni a boltba, hogy a főnököm azt mondta az utolsó grade reviewn, hogy rendkivül elégedettek velem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest