Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Szia, mi a fontos a barátnődnek? A több pénz, stresszmentes hely, bejelentett fizetés? Én dolgoztam fél évet egy helyen ami főbb oldalról épületgépész tervező iroda, épületvillamossági vonallal, volt építész is. Leginkább agyatlan rajzolás és modellezés, percre alapú fizetés van de nyilván furcsán mutat amikor 168 óra 3 percet dolgozol, a túlóra 3 havonta ki van fizetve, tisztán. Ha érdekel írj privátot, én 3 éve kiküldetésben kaptam 500 nettó felett de most volt szaktársam interjúzni bim munkakörben 1 év tapasztalattal gépész mestere 2 hét múlva lesz meg és megkapta ezt a fizetést bejelentve de még 1 másik helyet vár interjúval. Ja igen, a főnök nem egyszerű eset, de én hála ég nem találkoztam vele egyszer sem, viszont a hely olyan, hogy ha beüt a krach vissza tudok menni ill. tervezői jogosultság aláírást múlt hónapban indítottam volna de közölték nem írnak alá olyat, hogy gépész munkát rajzoltam amiklr villamosos lrojekten modelleztem, úgyhogy fél év igazolásom most kiesett…
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Rokon építészmérnök, nyugdíjas korban, de még tolja, saját vállalkozás.
- 40+ évnyi gyakorlat
- előzővel arányítható ismeretségi kör (ebben a szakmában ez ultra fontos, fiatalok nem szeretik)
- pár speciális terület ismerete engedéllyel (pl bizonyos műemléki területeken is dolgozhat)
- van több szerződéses fix munkája (nem tervezés, hanem szakvélemény/szaktanácsadás az egyik kiterjedt egyháznak (amúgy tényleg vallásos, szóval ez nem ilyen kamu dolog) , több templomot is tervezett nekik)nem ragozom, két oldalt tudnék írni még, a lényeg, hogy ezzel a portfólióval kb éppen a kata maximuma körül tud összeszedni, jobb években, rosszabban azért alatta, de mostanában jobb évek vannak.
Ennél csak úgy van feljebb a szakmában (anyagilag), ha alkalmazottaid vannak és/vagy lopsz.
-
n00n
őstag
válasz
Vision
üzenetére
Igaz nekem építőmérnök ismerősöm van csak, de Ő ennél jóval többet keres bejelentve, ráadásul vidék. Nem tudom, hogy van-e a kettő között különbség, de én azt gondoltam az építészmérnököket jobban fizetik, mint az építőmérnököket. 400 nettót én nagyon kevésnek érzek, egy first level supportos keres ennyit 2 év tapasztalattal az Aldinál.
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Sajnos ez a valóság, bár én építőmérnök vagyok.
De javaslom még interjúzzon, mert ezek közt is nagy a szórás és hátha talál egy igazán jót. Céges kultúrában is nagyon nagy a szórás ebben a szakmában. A br. 700-750 reális elvárás volt a részéről.A statikus nem szakmérnöki képzés, építőmérnöki karon szerkezetmérnök szakirányon végzettek azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest