Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbeey
tag
válasz
axioma
üzenetére
Bármilyen pozitiv diszkrimináció valakivel szemben mindenki mással szemben negativ diszkriminációt is jelent egyben. Tehát elfogadhatatlan, nincs rá kifogás, ez az amit meg kéne érteni.
Miért nem nézzük az emberek szemének vagy hajának a szinét? Biztos vagyok benne hogy nem egyenlően oszlik el az sem és pontosan ugyan annyi relevanciával bir a munkára nézve."egyetlen esetben elonyben reszesiteni: ha ket olyan jelolt van, ami semmi masban nem kulonbozik"
Na ez maga a törvényben is tiltott diszkrimináció esszenciája. Ami ellen felszólalsz állitólag. [8. § mielott tagadnad.]Az alapfeltételezés bizonyitékok nélkül sosem lehet az hogy dikszrimináció történt. Az esélyegyenlőség nem egyenlő kimenetelhez vezet. Ez igy igazságos és ez viszi előre az emberiséget.
Ha te ezzel szivtál akkor pont neked kéne a legnagyobb ellenharcosnak lenned. A sztereotipiákon is úgy lehetne túllépni ha nem generálnánk mesterségesen ilyen helyzeteket, nem ásnánk alá a nők megbecsülését és nem lenne kényszer a számok hozására. Most már többen irtak konkrét példákat is és én is ezeket tapasztalom, előzőleg is irtam hogy explicit elmondják hogy nőt kell felvenni akkor is ha kevesebb elvárásnak felel meg.
-
Mirman
őstag
válasz
axioma
üzenetére
Ne haragudj de szerintem ez egy marhaság . Hogy lehetne egy olyan szakmában ami a nők döntő többségét hidegen hagyja , és 1/10 a nők/férfiak aránya , egyenlő számú nőt és férfit interviewztatni ? Ez nonszensz.
Én azoknál a cégeknél amikbe bele látok (Multik , KKV-k vegyesen ) egyáltalán nem a hátrányos megkülönböztetést hanem a kivételezést látom . Jelenleg sajnos kijelenthető hogy adott pozira egy nőt fel fognak venni csak azért mert nő , hacsak nem kifejezetten alkalmatlan rá , hiába van nála alkalmasabb jelentkező . Természetesen lehet hogy csak én botlok olyan helyekbe akik tultoljak a diversity bullshitet , de azért ezt kevéssé tartom valószínűnek .
Itt most csak szoftverfejlesztésrol beszélek értelemszerűen , más pozikban biztos más van .
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest