Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peti_s
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
Köszi az előrelátást, de engem igazából most már a Cell processzorok is érdekelnének PC-be.
Na az vajon mikor lesz. Mert 2002 körűl már volt az IBM-nek többmagos processzora és úgy 3-4 év volt ezt PC-be is átrakni. Bár gondolom erre kevesebb az esély. Pedig a Cell proceszorok nagyon erősek. -
peti_s
addikt
Max 1 és 3/4 év, ha a 32 nm-es CoreI7 nem is, de az új foglalatváltás után 32 nm-en csak kiad már az Intel asztali számítógépekbe is 8 magos processzort. Ennek azért brutális ereje lehet, hiszen mindenki a CoreI7-et dícséri hogy milyen erős, ebben meg mindenből 2x annyi van. Húhh
Már várnám az AMD válaszát is, kár hogy nem tudom hogy a 6 magos Opteronok milyen erősek. Itt PH-n pedig már nagyon várnám a Phenom II tesztet
. Elég sok dolgot várok. 
-
peti_s
addikt
válasz
üzenetére
Jah, sztem is, egy ilyet egy átlagfelhasználó nem tudom mire tudna használni. Max. egy mérnök, de sztem még annak is túl sok lenne. Majd megy a globális felmelegedés hatásait kiszámolni
. Vagy a hurrikánok pusztító hatását, hogy mi várható. Úgytudom ilyenekre szoktak használni több százat is hasonlókból. -
peti_s
addikt
Érdekelne mit tud egy ilyen, és vajon natív 8 magos-e. Gondolom 32 nm-en a CoreI7-is 8 magos lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi