- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #2293 üzenetére
min 90k, ha nem Pesten, és hát sztem a 2 hónap kevés.
-
EQMontoya
veterán
válasz
jerry311 #1992 üzenetére
Ez már nyelvtani vita lenne elég erősen, de szerintem szvsz nincs. Attól, hogy lassitásra kényszerithet, még nem feltétlen van elsőbbsége.Már csak azért sem, mert ha az lenne, akkor úgy kellene megközeliteni a buszmegállót, hogy valószinüleg elsőbbséget kell majd adnod, ez pedig nyilván nem igy történik.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
jerry311 #1985 üzenetére
Nyilván, nem is ez a para, hanem az, hogy ezért buktatni lehet. Mert ha a stoptáblán átmegy a delikvens, abba beledögölhet, meg abba is, ha nem tud rendesen sávot váltani... de a vizsgákon a hibavonal-rendszert pont az ilyen apró szarságokra találták ki. Mert paraszt dolog nem kiengedni a buszt, de a legminimálisabb veszélyhelyzet okozására is alkalmatlan. Viszont valamiből élni kell a közlekedési felügyeletnek.
-
EQMontoya
veterán
válasz
AMD Power #1977 üzenetére
macskát nem ütünk, kutyát nem ütünk, gyalogos 50 pont! Szal csak hajrá
Amúgy minden normálisan vezető ember megbukna 1 vizsgán, engem vizsgán pl azzal a rettentően komoly indokkal basztak meg, h én szemét pofátlan módon 60as táblánál 60al menve nem álltam meg kiengedni a szegény jólelkü buszsofőrt... aki utánam fél perccel ki tudott jönni, mivel a lámpa úgyis megfogja a sort...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Templ@r #1799 üzenetére
balesetveszély esetén köteles belenyúlni, és ott azonnal bukó. Múltkor itt is igy bukott egy srác, balra kanyarodó 2 sáv, belsőbe ki, index balra ki, majd ment volna tovább egyenesen, a külsőből lehet ugye menni egyenesen és balra is, a busz a külsőből fordult balra nagyiven... ha oktató nem nyúl bele, srác belezúg a busz oldalába
-
EQMontoya
veterán
sztem meg ökörség.
1. bringáztam már éjjel: aki 120al megy el mellettem, igyis-úgyis el fog csapni, most van 1 lámpán + még 2 fényvisszaverőm (pedál), lehet még 3 csikom, aki az előzőt nem vette észre, a másikat se fogja...
2. látom, nagyon rég voltál már osztálykirándulni, vagy el se engedtekaz haggyán, h a diákságnak ez kurvára nem fog tetszeni, de hány olyan esetre emléxel az elmúlt években, h osztálykirándulásra menő busszal történt halálos baleset? mert én momentán egyre sem. a táblázás rendben van, de a biztonsági öv tök fölösleges. a gyermeküléses rész meg lol. Jóhogymánem szkafanderbe visszük a szerencsétleneket müemléket nézni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Dictator^ #964 üzenetére
mert orvosidba benne van, h csak szemüveggel vagy alkalmas, más kérdés, h ha az orvosit nem kéri, nem fogja látni...
Tildy: megesik, fater 20 év vezetés után 1 kapuvasat talált el, 120.000ft. (ami egykor a kaput tartotta, nem látszott a vas, ráfordult a kapura, és a lökháritó és a jobb első lemez találkozásánál törte mind2-t...)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Panzermeyer #881 üzenetére
nem teljesen
hanem hogy arányaiban sem okoznak többet, mint mondjuk a 22-25ös korosztály
-
EQMontoya
veterán
Sajnos ez mindennapos... annyira kretén lámák vannak. El tudod képzelni, mikor tanuló autóból anyázok kifele, hogy ''mennyé má b...'', azok hogy közlekednek?
Amúgy meg ez a fajta is veszélyes, de azt mégjobban szeretem, amelyik úgy előz meg vkit, hogy a szembejövő is fékez, az is, akit előz, és Ő büszke magára, hogy befért
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest