Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonim80
csendes tag
válasz
batyuska100 #15393 üzenetére
Szia. én nem vagyok szìntévesztő,nekem a jobb lábam nem 100%-os.én mielőtt elkezdtem a jogsit, beballagtam a sulihoz és rákérdeztem, érdemes-e egyáltalán nekiállni. megmondták tök korrekten,először doki,aztán ha alkalmas vagyok nyugodtan futhatok neki a kresznek.mindenképp dokival kezdj.sok sikert.🙂
-
anonim80
csendes tag
szia, köszi a választ.
iMars J06-om már van, kuponakciòban szereztem egy bizonyos oldalròl...😇
elég erős a dög, ezzel egyedül is elboldogulnék ha úgy van... Amiket ìrsz, olcsòbb fajták, olyanok is vannak, Édesapámé voltak, ő már sajnos nincs..az autò utcán tárolt, ezért is inkább a zsebbika.. meg hát viszonylag forgalmas utcában lakom, ezért sincs kedvem elindulni sokszor, mire visszaérnék, tuti lenyúlnák a jò parkolòhelyeket,aztán nekem még azért nagyon nem mindegy mikor hova hogyan állok be. (nem nevetni,ez van) am egy sima, extrák nélküli kis Seicentom van. -
anonim80
csendes tag
Sziasztok. Nyár òta van jogsim, nem vezetek minden nap, nekem ehez hangulat kell... Lehet szőke kérdés, zsìr új akksi mellett mennyi időközönként célszerű elindìtani a kocsit, és gurulni egyet vele, hogy megússzam a bikázást ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest