- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ennél a pontnál kinek van elsőbbsége?
A parkolóból jobbról kijövő autósnak, vagy pl. nekem aki egyenesen haladna ezen az úton?
Egy tippem lenne, de már hallottam mindenféle változatot... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Kicsit off, de annál is érdekesebb kérdés:
Ha kerékpárosként követek el közlekedési szabálytalanságot, akkor kaphatok-e büntető pontot amennyiben van (B kategóriás) jogosítványom?
Pl. bicajjal ha behajtani tilos utcába bemegyek, akkor kaphatok-e büntetőpontot? -
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mostanában relatíve sok olyan hír van, hogy autósok szembemennek a forgalommal autóúton, autópályán stb.
Mit lehet ilyenkor tenni azonkívül, hogy levillogom, ledudálom az adott delikvenst?
Ugye nem állhatok meg a leállósávban és nem is telefonálhatok a rendőrségre be, ugyanis nincs műszaki probléma az autóval és nem lehet mobilozni vezetés közben. -
pvt.peter
őstag
válasz
NeoPampalini #14704 üzenetére
Azóta sem jött semi, valószínűleg megúsztam
-
-
pvt.peter
őstag
válasz
NeoPampalini #14704 üzenetére
Majd kiderül
-
pvt.peter
őstag
válasz
NeoPampalini #14702 üzenetére
Ahh király, most már látom én is, köszi a választ.
És akkor itt elméletileg kamera is volt, ha jól gondolom.
Vagy ne számítsak büntetésre? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lehet, hogy triviális lesz amit kérdezek, úgy hogy előre is elnézést.
Átlehet-e menni a buszsávba abból a célból, hogy rámenjek a zöld ponttal jelzett útra?
Google térkép, illetve a hozzá tartozó kiegészítés.
A fekete pontnál van egy behajtani tilos és egy elsőbbségadás kötelező tábla.
Nos, amit nem tudok egyben értelmezni: behajtani tilos és elsőbbségadás kötelező.
Illetve a kérdésem: a pirossal jelölt útvonalon végiglehet menni autóval, ugye?Köszönöm a segítséget.
-
pvt.peter
őstag
Érdemes elolvasni ezt a cikket.
Gellért tér: itt a KRESZ-világ nyolcadik csodája
Nap mint nap látom, ahogy a biciklisek pont ott közlekednek ahol az első képen a bicajos.
Általában bicikliútról mennek le, ahogy pirosat kapnak -
pvt.peter
őstag
válasz
molnarpeter #14531 üzenetére
bocsi, lemaradt az az infó, hogy bérelni fogjuk az autót, nem saját
gondolom ez ebben esetben nem releváns -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #14529 üzenetére
de a konzuli szolgálat szerint meg nem feltétlenül szükséges
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #14528 üzenetére
azóta megtaláltam, elméletileg kell egy Nemzetközi vezetői engedély -nek nevezett dolog
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Nyáron megyünk nyaralni Montenegróba és azt szeretném megkérdezni, hogy kell-e vmilyen extra engedély az EU-s jogosítványon kívül ahhoz, hogy vezethessek autót?
-
pvt.peter
őstag
válasz
bundli #14511 üzenetére
Minden egyes részével egyetértek amit NeoPampalini mondott, főleg ezzel a részével:
- látványosan érdemes a tükrökbe nézni, meg a holttereket isA kenőpénzről meg annyit, hogy ahány VB illetve oktató annyi féle válasz létezik erre.
Nálam már az elejétől kezdve világos volt, hogy az oktatóm nem kenőpénz párti.
(Óbudán kocsiztam, illetve vizsgáztam.) -
pvt.peter
őstag
válasz
bundli #14461 üzenetére
Szia,
Ez sajnos ilyen, de idővel változni fog.
Nekem is nagyon sokáig nem sikerült koncentrálnom megfelelően mindenre, de az órák alkalmával egyre jobb lett minden. Egy idő után jönni fog minden magától.
Kérd meg az oktatót, hogy akkor magyarázzon amikor kevésbé vagy leterhelve vezetés közben, pl. egyenesen mész stb. -
pvt.peter
őstag
válasz
kreszjogsi #14458 üzenetére
Gondolom nekem szántad ezt a választ
Mellesleg köszi, most már világos minden. -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #14448 üzenetére
Kozben most megneztem a Webjogsi KMR szerzodest de nem igazan talaltam meg a kerdeses reszt ami arra vonatkozna, hogy a forgalmi vizsga 11000Ft -os dija mellett kikellene fizetnem az oktatonak 1 vezetesi ora dijat is.
Ez egy jogszabaly lenne vagy pedig minden autosiskola sajat maga donti el ennek a dijnak a szuksegesseget? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem azokhoz akik a webjogsinál csinálták a jogsit.
E-titán felületén kijött az, hogy tartozásom van pedig minden órát befizettem (minden rögzített vezetési óra kivan fizetve).
Elképzelhető, hogy a forgalmi vizsga 11000 Ft -os hatósági díján felül ki kell fizetni vizsgaalkalmanként még 1 vezetési óra díját is? Ugyanis pont ennyi a tartozás.
Oktató sosem említette azt, hogy a forgalmi vizsga gyakorlatilag 11000 Ft + 1 db vezetési óra díjába kerülne...
(Tudom, szerződést kellene megnéznem, de az most nincs a közelben...) -
pvt.peter
őstag
válasz
kiszi07 #14417 üzenetére
A tegnapi nap folyamán elkezdtem a plasztik kártya beszerzését, ugyanis sikerült hozzájutnom az iskolai végzettséget igazoló okmányomhoz.
Elmentem először a Petzvál József utcába, ahol nem is kérték az előbbi nagy nehezen beszerzett oklevelet... (csak a vöröskeresztes igazolást)
erre vártam 2 hetet...
illetve az ügyintézőt is felhívtam, hogy tényleg szükség van-e erre ha már egyszer bemutattam, ő pedig azt monda, hogy persze mindenféleképpen...
Utána elmentem a XI. kerületi kormányablakhoz (Budafoki út), ahol zárás előtt több mint 1 órával közölte a bizti boy, hogy már nem tudnak több ügyfelet fogadni jogosítvány ügyintézéssel kapcsolatban
mondom OK.
Irány a másik XI. kerületi kormányablak (Bocskai út). Ott sikeresen sorra kerültem, az egész nem volt több mint 15 perc.
Végül kb. 10 nap múlva vehetem át egy másik kormányablaknál, ha minden igaz.
-
pvt.peter
őstag
válasz
sityupityu #14419 üzenetére
Mellesleg dashcam elég sokszor hasznos tud lenni, nem cask kifejezetten ebben a helyzetben.
-
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #14407 üzenetére
Kozben felhivtam a hivatalt a 06-1-371-3030 -as szamon, ahol megerositettek, hogy bekell mutatni a legmagasabb vegzetseget igazolo doksit. Mondom ok
Persze ezt mar Kresz vizsganal is bemutattam, nem hiszem el, hogy ez a 2 "rendszer" nincs osszekotve.
Van meg vmi meglepetes amire szamitanom kellene a jogsi igenyles soran?
Rejtett koltsegek, stb? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha már KRESZ vizsgánál bemutattam a legmagasabb iskolai végzettségemet igazoló dokumentumokat akkor már nem kell még egyszer elcipelnem ezeket a dokumentumokat a Petzvál József utcába amikor sorszámot akarok kérni az okmányirodába a sikeres forgalmi és elsősegély vizsga után, ugye?
-
pvt.peter
őstag
A mai nap sikeres forgalmi vizsgát tettem
Köszönöm a válaszokat a néha félig vagy teljesen bugyutának tűnő kérdéseimre.Ja és én is megkaptam: "a közlekedési helyzetet lassan ismeri fel" ...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Köszi a választ. Látom sikerült triggerelnem még néhány hozzászólást
#14386: SUPREME7 talán néhány alkalommal láttam ilyen táblát ahol a rákanyarodó úton már ki volt rakva, hogy melyik lesz a buszsáv.
De am. igen nem túl sűrűn fordul elő ilyen.#14387: jó taktika
köszönöm a választ. Van úgy, hogy néha nem veszem észre a buszsávot miután rákanyarodtam az adott útra. Leginkább a Szentendrei úton szoktam besz*pni :S
#14388: erre én is kíváncsi lennék
-
pvt.peter
őstag
válasz
kory24 #14384 üzenetére
Szia, köszi a választ.
Igen, illene észrevenni, de pl. ennél a kereszteződénél ha jobbra fordulok és véletlenül rámegyek a buszsávra akkor mi a helyes teendő?
1. Menjek az első kereszteződésig ahol letudok fordulni jobbra vagy
2. azonnal index balra és váltsak sávot amint lehet? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Forgalmi vizsgan bukasi tenyezonek szamit ha keresztezodesnel jobbra kanyarodva epp egy buszsavba erkezek amit korabban nem vettem eszre?
(Nyilvan azonnal elhagyom utana amint tudom.) -
pvt.peter
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Igen, egy picit szerencsétlen a helyzet, mert a Streetview mást mutat mint a műholdkép :S
1. Azt hol tudom megnézni, hogy Budapesten mik az aktuális főutak?
2. Amúgy sztem az a helyzet amit @SUPREME7 fórumtársunk írt. Az az adott út már nem főút, illetve valószínűleg ott maradt a STOP felirat az úton miután a STOP táblát kiszedték. (ha egyáltalán volt...)
Mellesleg most már rémlik, hogy amit az oktató magyarázott az vmi főúttal kapcsolatos dolog volt. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem:
Ha csak útburkolati jelzésként van feltüntetve a STOP jelzés akkor is meg kell állni, ugye?
Ennél a helynél mentem a nyíl irányába ahol egy STOP jelzés van az útburkolaton a vasúti átjárón túl.Megálltam és utána mentem tovább de az oktatóm magyarázott vmit, hogy ott miért nem kellett volna megállni, csak nem figyeltem teljesen és nem értem, hogy miért volt rossz amit csináltam.
Ötlet-e van vkinek ezzel kapcsolatban?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Sang66 #14246 üzenetére
Nekem meg mostanság az a legnagyobb bajom, hogy nem merek "vaktában" elindulni jobbkezes utcában ha jobbról nem jön senki se.
Itt ugye az van, hogy elsőbbségem lenne ha már jobbról nem jön semmi, de még így is szinte "keresem" a bal oldalról jövő autó(ka)t.
Vmiért nem bízok a többi autósban ...
Bár mondjuk van is alapja ...Valahol azt írta valaki, hogy ha a gyalogos 10 méterre van a zebrától, és közelít, vizsgán akkor is állj meg.
> Pontosan. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egy gyors kérdés: ha itt egyenesen megyek tovább, tehát ha nem kanyarodok le jobbra akkor nem kell indexelnem, ugye?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de így a forgalmi vizsgához közeledve egyre jobban kezdek beparázni.
A mai nap volt az utolsó vezetés, és vmi borzalmasan ment...
Kb. úgy vezettem mint az első órák valamelyikén amikor már forgalomban voltam.
Példát nem mondok, mert megfogtok kövezni.(szó szerint közvetlen életveszély)
Viszont előző órán a legnagyobb hibám az volt, hogy nem jeleztem index -el, hogy 30 cm -t arrébb mentem oldalirányban...Általános dolog az, hogy a vizsgához közeledve az emberek egyszerűen elb*sszák a vezetést vagy pedig már most kezdjek készülni a rákövetkező vizsgára?
-
pvt.peter
őstag
Vizsgán ha állóhelyzetben kezdjük el tekerni a kormányt kanyarodás előtt, majd rögtön el is indulunk az mennyire okés?
Csak azért kérdezem mert nézegetek youtube -on videókat és ennél az első komment pont azt írja, hogy álló helyzetben tilos tekerni a kormányt -> vizsgán bukta. Nálam eddig sosem szólt az oktató érte...
Bár mondjuk eléggé megkérdőjelezhető a videó hasznossága, pl. tolatásnál nem fordul hátra a kis csaj és nem is szól érte az oktató.
-
pvt.peter
őstag
válasz
gergo5991 #14168 üzenetére
"ez is egy érdekes kereszteződés, legutóbb itt álltam vagy 15 percig az oktatóval ameddigre szabad lett az út, mert ugyebár minden irányból elsőbbséget kell adni"
Minden irányból sztem nem kell.
Csak balról a főútra (tovább)kanyarodó járműnek, illetve a jobbkéz szabály miatt jobbról érkező járműnek.
A szemben levő busznak nem kötelező elsőbbséget adnod amennyiben a hozzád képest jobbra levő útra akar kanyarodni.Javítson ki vki ha tévedek
-
pvt.peter
őstag
válasz
SUPREME7 #14162 üzenetére
Az a baj, hogy néha eléggé rátudok parázni a vezetésre, hozzáteszem, hogy nincs túl sok okom erre
Néha az index elszokott maradni, de ne gondolj nagyon kirívó esetre
Ilyen szokott lenni, hogyha jobb oldalon elfogynak a parkoló autók, akkor egy kicsit beljebb megyek index nélkül
tudom jelezni kellene ...
-
pvt.peter
őstag
Ha minden igaz, akkor jövőhéten lesz a forgalmi vizsgám.
Vmi hasznos jó tanács? -
pvt.peter
őstag
válasz
kicsako #14121 üzenetére
Igazad van, a 2. lampa meg mindig ott van a gyalogos iranyitasra.
Csak nehezen lehet eszrevenni, ugyanis tenyleg csak a "fekete doboz" latszodik oldalrol.
Illetve a gyalogosnak ebbol kifolyolag "nem kell" elsobbseget adni, hisz az elso es a masodik lampa osszevan szinkronozalva (gondolom), igy amikor az elsonel zold az autosnak, akkor piros lesz a masodiknal a gyalogosnak.
Kicsit szopo ez a helyzet mert mi a helyzet akkor ha a 2. lampa nem mukodik, az elsonel zold es a gyalogos ugy gondolja hogy atmehet? (Tudom, fokozott ovatosaggal kell megkozeliteni az atkelohelyeket...)
-
pvt.peter
őstag
válasz
aaadicsek #14118 üzenetére
Hm.
Az a baj, hogy a fentebbi esetnél (2.) vmiért ez nem lesz érvényes.
A teljes történet az volt, hogy megálltam az átkelőhely előtt, viszont az oktató "letolt", ugyanis ennél a 2. átkelőhelynél vmiért nincs elsőbbsége a gyalogosnak.Magyarázott is vmit, hogy miért nem kell elsőbbséget adni, csak sajnos nem tudtam figyelni rá teljes egészében...
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha a webjogsin/e-titán -on keresztül csinálom a jogsit és befizettem a forgalmi vizsgát, akkor magára a forgalmi vizsgára való jelentkezés folyamatát hol kell elindítanom?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Mi a teendőm a sikeres elsősegély vizsga után kapott igazolással kapcsolatban?
Be kell mutatnom a webjogsinál? Ugyanis náluk csinálom a jogsit. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Előre is bocsi a hosszú kérdés lajstromért, most jutottam gép elé
1. Adott ez a gyönyörű szép kereszteződés, az egyértelműség kedvéért megjelöltem a képet.
Tegyük fel, hogy az 1 -es számmal jelölt sávon közlekedek. Nyilván, ha a 3 -as helyen jelzett átkelőhelyen kíván jobbról balra (v. balról jobbra) átmenni egy gyalogos, akkor elsőbbsége van.
De mi a helyzet a 2 -essel jelölt hellyel? Számít-e az, hogy az a "zebra" ketté van vágva egy járdaszigettel?
Elsőbbséget kell-e adnom annak, aki a 2 -essel jelölt zebrán jön balról jobbra?2. Belehet-e hajtani egy "kicsit" egy behajtani tilos utcába megfordulás céljából?
Tehát pl. jobbra van egy behajtani tilos tábla és tegyük fel, hogy behajtok az utcába annyit, hogy visszafele tolatva megtudjak fordulni. Bocs, ez lehet, hogy láma kérdés3. Lehet-e az úttesten autót szerelni ott ahol nincs jelezve semmiféle arra jogosító burkolati jel (pl. "BÉRELT")?
Lsd. itt.
Konkrétabban: állhat-e szétszerelve egy autó a "BÉRELT" jelzés előtt/után?4. Köteles vagyok-e elengedni autópályán a belső sávban 130Km/h -val haladva, a mögöttem levő bármiféle megkülönbözető jelzés nélkül közlekedő járművet, ha épp szeretne engem megelőzni?
Ez gyakorlatilag kimeríti a szándékos lassítás fogalmát az én részemről, amennyiben nem engedem el.
Viszont a mögöttem levő sem mehetne gyorsabban mint én, ha én a megengedett max. sebességgel megyek.
(Tekintsünk most el attól, hogy jobbra kellene tartanom.)Köszönöm a válaszokat, és elnézést, ha némelyik hülyeség.
-
pvt.peter
őstag
válasz
sityupityu #13983 üzenetére
Ok, jogos, vmiért azt hittem, hogy orvosi alkalmasságin lett megállapítva az, hogy kell szemüveg neki.
Ha viszont az a helyzet állna fent, hogy az orvosi vizsgálaton megállapításra kerül, hogy kell neki szemüveg, és a jogsijában nincs benne ez az infó, és lekérdezi a rendőr, akkor mégiscsak szívás van.
Ergo, nem kérvényezte a jogosítványának a módosítását.Mellesleg -1, illetve -1.25 -ös dioptriával eléggé nehézkesen lehet látni a legalját a betűoszlopnak (legalábbis nekem azt is elkellett olvasni).
-
pvt.peter
őstag
válasz
sityupityu #13979 üzenetére
Én úgy tudom, hogyha elmész orvoshoz, ahol az kerül megállapításra, hogy szemüveg kell, akkor ezt az infót az orvos is megküldi a szükséges hatóság(ok)nak.
Innentől kezdve miért is lenne hülyeség az amit írtam?
Ha te egy olyan jogosítvánnyal vezetsz ahol ez az infó még nincs feltüntetve, és netalántán az intézkedő rendőr leellenőrzi a központ segítségével, hogy milyen adatok vannak a jelenlegi jogsidon azzal összehasonlítva, hogy milyen adatoknak kellene rajtuk lenniük, akkor szintén bibis a helyzet, nem?
-
pvt.peter
őstag
válasz
kiszi07 #13971 üzenetére
Menj el a háziorvosodhoz és kérj egészségügyi orvosi igazolást vgay frissítsd a régit.
Korlátozásként írasd bele, hogy szemüvegben vagy kontaktlencsében vezethetsz.
Sajnos ez ilyen.Ha a rendőr megállít és szemüvegben/kontaktlencsében vagy és ez nincs a jogsidban, akkor megbüntet.
Ha a jogsidban fel van tüntetve, hogy szemüveges/kontaktlencsés vagy és nincs rajtad semelyik sem, akkor megbüntet.Szerk.: látom már megelőztek
-
pvt.peter
őstag
Sikerült a kresz vizsgám, irány a vezetés
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Probalok mar egy ideje (elso talalkozas ota
) rajonni, hogy mi ertelme van az "Egyenrangu utak keresztezodese" tablanak.
Vki eltudna magyarazni ennek a tablanak a szuksegesseget?
-
pvt.peter
őstag
EÜ vizsgára hogyan kell jelentkezni?
Webjogsinál vagyok. -
pvt.peter
őstag
válasz
sityupityu #13899 üzenetére
Ja igazából semmi extra.
Régi trollkodós időmből maradt vissza. -
pvt.peter
őstag
Kb. mennyi idő mire véglegesítik a KRESZ vizsga dátumát?
-
pvt.peter
őstag
Az e-titán oldalán levő oktatókról van esetleg vmi véleménynyilvánító oldal?
-
pvt.peter
őstag
válasz
kicsako #13810 üzenetére
Érdekes ez a webjogsi.
Itt úgy írja, hogy:
"Gyakorlati vezetés díja: 3 500 Ft/órától oktatótól függően (a pótóra díja megegyezik az alapóra díjával)"Persze, ebbe belefér az a kijelentés is, hogy 4500 Ft -ba kerül óránként a vezetés.
Esetleg egy listát / képet tudsz linkelni a jelenleg rendszerben levő oktatók óradíjáról?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire parasztvakítás a fentebb linkelt oldalon levő infó.
-
pvt.peter
őstag
válasz
sityupityu #13801 üzenetére
Én nem vagyok "vérprofi" és nem is leszek az
de ebbe ne menjünk bele, 2 különböző dologról beszélünk most.
Képességeimhez mérten fogok majd közlekedni autóval is, nem vagyok az a "taposd a gázt" ember.
Úgy gondolom, hogy ha általam az alapvető szabályok, sebesség, elsőbbségadás, biztonsági feltételek be vannak tartva, akkor nem én rajtam fog múlni, hogy balesetet okozok-e vagy sem. -
pvt.peter
őstag
válasz
sityupityu #13799 üzenetére
Épp annak nincs értelme amit te írsz.
"Azért nem lenne értelme amit írsz, mert ezek a jogosítvány hosszabbítások csak a pénzről szólnának, senkit sem buktatnának meg csak csengessen."
Ha ezt a gondolatmenetet követjük, akkor épp arról lenne szó, hogy mindenkit megbuktatnának, csak hogy még több pénz folyjon be ...
De ennyi erővel már az első jogsi megszerzésénél is szanaszét szopathatnák az embereket, nem gondolod? -
pvt.peter
őstag
válasz
Shade45 #13780 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, ugyanis én is most szeretném elkezdeni a jogsit, kezdve a kresz -szel.
Mennyire "up-to-date" a 2013 -as Kotra Károly féle "KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére" c. könyv?
Érdemes-e esetleg beszerezni a legújabb 2016 -os kiadást vagy pedig jó lesz a 2013 -as is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest