Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Én egy XXII. kerületi suliban csináltam, igaz tőlem 5 perc sétára van a sulijuk. Budaörsi virágpiacon sajátítottam el az alapokat, és a XI. kerületben illetve Budaörsön voltak a vizsgaútvonalak. Minden meglett elsőre, viszont a végösszeget kicsit sokallom, máshol valószínűleg olcsóbban is ki tudtam volna jönni. Illetve időben is kicsit elhúzódott az egész, voltak hetek, amelyek teljesen kimaradtak vezetés szempontjából.
Mind az iskola vezetője (aki a KRESZ órákat tartotta) mind az autós oktatót tudom ajánlani, a maguk hibájával együtt. A vezetési alkalmak természetesen rövidebbek voltak, mint kétszer 50 perc, de hát hol nem. Viszont csak akkor éri meg ide beiratkozni szvsz, ha valamilyen szinten közöd van a XXII. kerülethez. (Ha itt dolgozol, vagy itt laksz.) Az Eü. tanfolyamot is helyben letudtuk egy délután alatt. -
Drizzt
nagyúr
En Csigavernel voltam, elegedett vagyok. Viszont syerintem valamivel 100e felett állt meg a végösszeg. Nem tudom, talán 120e körül. Minden meglett elsőre, viszont vettem különféle pótórákat. Asszem összesen 2öe forintnyit. Kenőpénz, meg hasonlók nem voltak. Eslőre sikerült minden. Oktató jó volt, habár az oktatói kocsihoz képest(régi Passat) eddig minden kocsit egyszerűbb volt vezetni, amit próbáltam(Corolla, Altima, Focus Titanium. Habár mind automata volt a Passaton kivül.
).
-
Psychonaut
veterán
A vizsgaztatokat (vizsgabiztos) az NKH biztositja, de ez mar joparszor le lett irva, nem lett volna nehez megtalalni.
Nagyon olcson hirdeto iskolahoz ne menj, mert ugysem annyibol lesz jogsid, amennyiert hirdetik (rendszerint "elfelejtik" megemliteni peldaul a vizsgadijakat, orvosi vizsgalat dijat, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest