Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz peugeotmate #7649 üzenetére
Hi!
16,5 évesen már jelentkezhetsz a tanfolyamra, és KRESZ vizsgát legkorábban 16 év 9 hónaposan tehetsz. Ha megvan a KRESZ már kocsiba ülhetsz, gyakorolhatsz a rutin vizsgára, csak a vizsga feltétele az, hogy betöltsd a 17et, de előtte már levezetheted az alapórákat.
Tapasztalataim szerint a szivatás nem volt korhoz kötve, a rutinvizsgán még talán előny is volt a fiatal kor, mert ott nem szórakoznak veled, ha megcsinálod a feladatot átmész ha elrontod nyilván meghúznak. Inkább a forgalmi vizsga a necces, abba kötnek bele amibe akarnak, itt a PH!-n is nem egy emberrel fordult elő, hogy 20k-t kellett zsebbe tolni a sikeres vizsga érdekében, sajnos ez ellen nem igazán lehet mit tenni. -
14adam
addikt
válasz peugeotmate #8552 üzenetére
Nekem ez volt/van : [link]. 2k-ba kerül(ne) de nálunk oda adták ingyen +egy cd-t mellé
#8551) Cola111 és vajon a zöld tábla után 70 vagy 90-el lehet menni
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz peugeotmate #8552 üzenetére
ne költs könyvre,(Én még nem láttam kresz könyvet úgy igazán, de a jogsi itt a zsebembe....) tök felesleges, nálunk 1x mondta az oktató, hogy ha van legyen itt, meg legyen füzet, toll, 2x írtam egy lapra, összejött fél oldal, kb. azok olyan dolgok, amik annyira nem egyértelműek, a többi első hallásra megmarad(t).
A program tökéletes, nem kell annyira rákockulni, azért napi 2-3x toljad végére már kívülről fújod a kérdéseket. Az, hogy mennyire marad meg majd eldől a vezetésnél.. -
Cola111
aktív tag
válasz peugeotmate #8658 üzenetére
KRESZ csak megfelelő oldaltávolság betartását írja elő, ennek a mértéke mindig az adott körülményektől függ. Ez a magasság dologot nem értem, nem fogsz megelőzni egy 180cm-es biciklistát, mert magas? Én az időseket, valamint ha látom h imbolyog nem megyek el mellette.
-
picur220
veterán
válasz peugeotmate #8937 üzenetére
Hát azt hallottam, hogy egy 20-ast nem árt vinni vizsgára...
-
Cola111
aktív tag
válasz peugeotmate #9243 üzenetére
"A teljes vizsgaidő alatt -60perc- a vizsgakövetelményekben meghatározott 9 manőverezési feladat közül a vizsgabiztos által a Minősítő lapon előzetesen kijelölt 4 feladatot sikeresen végre kell hajtani:
egyet az előremenetben történő 90º-os parkolási manőverek feladatai közül,
-Beállás várakozóhelyre jobbra előre 90º-os szögben, majd visszatolatás a szemközti sávba
-Beállás várakozóhelyre balra előre 90º-os szögben, majd visszatolatás a szemközti sávba
egyet a hátramenetben történő 90º-os parkolási manőverek feladatai közül,
-Beállás várakozóhelyre jobbra hátra 90º-os szögben
-Beállás várakozóhelyre balra hátra 90º-os szögben
egyet a párhuzamos parkolási manőverek feladatai közül,
-Parkolás úttal párhuzamosan előremenetben
-Parkolás úttal párhuzamosan hátramenetben
egyet a megfordulási manőverek feladatai közül.
-Megfordulás hátramenet közbeiktatásáva
-Megfordulás egy ívben
-Megfordulás saroktolatással
"[ Szerkesztve ]
-
Cola111
aktív tag
válasz peugeotmate #9246 üzenetére
grat,balesetmentes közlekedést
-
picur220
veterán
válasz peugeotmate #9246 üzenetére
Grat tiszta élvezet ilyenkor
-
Killing
addikt
válasz peugeotmate #9249 üzenetére
Ugyan annyi idő, mindkét módszer mocskos lassú, 2x tapasztaltam, mindkét módon.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
ZozzHUN
addikt
Helyfüggő, nálunk itt a III. kerületben kicsi a forgalom ott, így pár nap alatt kiküldték
-
picur220
veterán
Szolnokon nyáron 1 hónap, most télen meg 1 hét 2 nap alatt jött meg
-
Cola111
aktív tag
válasz peugeotmate #9284 üzenetére
Nincs feltüntetve a 01-es kód? Ezért megbüntethetnek.
-
picur220
veterán
válasz peugeotmate #9288 üzenetére
Akkor ez az 50 perc ez nem csak itt nincs meg... Nálam is olyan 40-45 perces órák voltak, részben mondjuk ez azért is volt, mert a tempóm egy kicsit gyorsabb volt az átlag tanítványokénál, aztán hamarabb végigértem az útvonalakon az egyes órákon. De mindig úgy volt, hogy 2 óra egymás után, és a másodikban kacskaringóztunk jobban a városban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest