- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
Braavos #14845 üzenetére
Köszönöm szépen!Nekem még néha a 20.-dik óra körűl is kritikán aluli volt nem beszélve a hullâmvölgyekről!Egyszer tök jól ment máskor meg pfff......Ez kicsit se szegje kedved!Öszeáll az!Valakinek hamarabb valakinek később de ez kicsit sem számít szerintem!Attól senki sem lesz kevesebb ha neki több időre vagy gyakorlásra van szüksége!Ha egy akkora balfa** mint én meg tudta csinálni akkor bárki meg tudja!
-
-
Agostino
addikt
válasz
Braavos #14836 üzenetére
egy tanuló egyszerre vezessen mondjuk 4-5 órát
no way mate. amikor még pár hete motorral róttam a forgalmi köröket, bevállaltam másfél + másfél óra motorozást. vezetek autót szóval nem stresszeltem semmin sem, de nem nagyon éreztem magamon toppon amikor leszálltam. nőttek is az apróbb hibák az idő előrehaladtával. ahogyan fentebb is írták, elég lesz az az egy óra, de ha nem, másfél fölé ne menj szerintem. na meg ha egyben tolnál le mindent, nehezen ülepedne az anyag.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Braavos #14753 üzenetére
Barátnőm az SOS-nél csinálta két éve. Ha bírod az otthon tanulást, akkor a kresz részével nem lesz gondod, könnyen begyakorolható és rengeteg "időt" kapsz a webes felületen a tesztek gyakorlására.
Az oktatókkal már más a helyzet. Olyan autót kapott, amit kenőpénz nélkül még a műszakin sem lehetne áttolni. Gumipókkal rögzített motorháztető, nem működő fűtés (télen), majd vizsga közben a kilométer óra is bedöglött a vizsgáztató legnagyobb meglepetésére. Az oktató nagyon jófej volt, eltekintve attól amikor dührohamokat kapott a többi autóstól és/vagy a barátnőmtől. Végigszenvedte szegény, mert muszáj volt neki (egyből utána költöztünk máshova), de semmi esetre sem ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest