Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psychonaut #8115 üzenetére
Egyszer volt eddig ilyen velem hogy megálltam a gyalogosnak aki a kerékpárja mellett várta hogy átengedjék. Megállás után nézett egy pillanatra aztán hátrafodult és elment. Ha a drótszamarán ül akkor nem állok meg mert úgy nem számít gyalogosnak, nincs elsőbbsége.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Psychonaut #8115 üzenetére
A legnagyobb bajom amúgy nekem a gyalogosokkal van. Nem tudom eldönteni mikor akarnak átmenni és mikor van az, hogy csak álldogálnak. Amúgy ha látod, hogy a zebra felé halad és azt gondolod, hogy át is akar menni a zebrán viszont meggondolja magát és nem megy át, te pedig megálltál az is bukás. Feleslegesen feltartottad a forgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Windows 11
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest