- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
válasz
AMD Power #1079 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. Már a második órán Vekerle-telepen a buszok között. Nagyon féltem.
Calogero!
''És ha forgalomban kell ügyeskedni (amit a te rendszered szerint majd csak ezután fogsz tanulni), akkor mit csinálsz?''
Ami kell a forgalomba ''ügyeskedés'', az bőven belefér azokba amiket leírtam alapoktatásba.
Én a mai napig tökéletesen elvagyok a forgalomban, hogy nem tudok tolatva beállni. Tehát balesetveszély helyzetet ez a hiányosság nem okoz.
Viszont parkolásnál nagyon hiányzik, néha sokkal jobb lenne. Viszont amikor tanították, akkor egyszerűen erre nem voltam megérve, mert el voltam foglalva azzal, hogy az autót hogy kezeljem. Természetesen a fent leírt módszerem nem azokra vonatkozik, akik az oktatás előtt 5000 km-t levezettek, hanem akik még azelőtt soha.Hisz, aki 5000 km-rel a háta mögött kezdi a tanfolyamot, az már nem azzal van elfoglalva, hogy az autó le ne fulladjon, meg egyenesen menjen. Természetesen ez csak az én véleményem, és azt tükrözi, amit én éltem át, amikor úgy kellett gyakorolni a tolatva beállást, hogy még az ennél könnyebb dolgokat sem tudtam megcsinálni. Szabályosan fizikai tüneteket okozott, nagyon erős fejfájást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest