Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz AMD Power #1105 üzenetére
Szépen felszaladtak az árak...én 2001-ben csináltam meg, minden sikerált elsőre, és 70-75k volt az egész. Össze gyűjtögettem a lóvét 125-ös moci jogsira, el is kezdtem, de még pont nem fizettem bele semmit, aztán apummal közben dumáltam, mondta, hogy lerakhatom, de motor vásárlásban nem fog segíteni, esetleg ha kocsira raknám le, akkor venne valamit, az a családnak is jó, így úgy döntöttem, hogy autóra lerakom akkor, jól döntöttem. Utána lett egy 1-es Golf, azzal zúztam 5 évig.
-
Boxer001
veterán
válasz AMD Power #5118 üzenetére
Eddig görcsöltél? Mióta van jogsid?
Én amikor először megkaptam, beszaladtam érte a postára szakadó esőben bicajjal, aztán az eső elhúzott, mire hazaértem. Fateréknak megmondtam a frankót, hogy akkor csákó, elmentem krúzolni. Néztek nagyot, de nem tudtak mit tenni. Én sose görcsöltem. -
-
Boxer001
veterán
Na de te még sulis tacskó vagy, úgy hogy így a jó! Majd ha jópár év múlva még mindig csak ott tartasz, mint én most, tehát sehol...na akkor felnézek rád. Illetve kezet foghatunk...de tutira nem tudsz ilyen lent maradni.
Manitou
Mindegy, a lényeg nekem, hogy Debrecen qrva messze van, így nem veszélyeztetsz.
VR6-fan
Hát gondolhatod...első jogsisként sose nyomhattam igazán, de lehet pont így volt a jó, mert még fel se tudtam magam hergelni, de már csillapodni kellett, mert nem volt elég lovacska. Ez van, erre tellett. Bármilyen hihetetlen, vannak csórók is az országban.[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Én is mentem 140-et anno a golffal, meg néha megküldtem, ami ugye egy régi dízelnek...szegény kapott is generált. Azóta apum jár vele horgászgatni, meg melóba is, úgy hogy nincs hajtva. Ültem benne generál után és nagyon meglepődtem, hogy milyen dinamikus lett, a régi önmagához képest persze. -
Boxer001
veterán
válasz philoxenia #5870 üzenetére
Miért nem mindegy? Arra van az 1-es, hogy elinduljunk vele. Nagyon megerőltető felváltogatni 1-től 4-5-ig.
-
-
Boxer001
veterán
Üdv!
Basszus márciusban lejárt a jogsimon az egészségügyi alkalmasság (07.16 a jogsi érvényessége egyébként), most láttam meg rajta. Mi értelme ennek, hogy előbb jár le (tudom, előbb csináltam az egészségügyi vizsgát, de akkor is)...qrva jó, már régen nem vezethetnék, most jöttem rá. -
Boxer001
veterán
válasz spitfire0704 #9121 üzenetére
Szerintem 8 általános lesz inkább az az érettségi.
-
Boxer001
veterán
válasz dJ Peer #9211 üzenetére
Csak azt nem vetted számításba, hogy A1 és A között ott egy 2 év, mert előbb nem mehetsz A-ra A1 után, elvileg, de ma úgy is kiderül, mert én meg szerdán kezdenék A-ra, ma megkérdezek mindent. Nálunk az A úgy, hogy nincs saját motor...130 ezer. Pesten ahogy néztem 8x-90-100 körül, ez van sajna.
-
Boxer001
veterán
Na, A kategóriás kresz letudva. Egy problémával kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egérpad topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.