- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Ma reggel akaratom ellenére lehet kicsesztem egy tanulóvezetővel (akikkel egyébként előzékeny vagyok, mert emléxem milyen volt).. Jöttem be szegedre a bajai úton 90es tempóval, amikor egyszer csak kikanyarodott elém egy tanulóvezető (ott szoktak megfordulni, ő és ipp ezt tette). Már a szembejövő is majdnem belecsattant, nekem meg satut kellett fékeznek és így sikerült kb egy méterre mögötte megállni..... Reflexből ráfeküdtem a dudára, mert tiszta ideg lettem (féltem nagyon az autóm, elég sok munkám, és pénzem van benne). Aztán láttam, hogy valszeg még ráadásul vizsgázott is (hátsó ülésén vizsgabiztosnak látszó objektumot fedeztem fel). Szerintem meg is buktatták.. Kicsit lelkiismeret furdalásom lett, de szerintem ha megbuktatták, nem azért tették mert rádudáltam... Nektek erről mi a véleményetek??
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest