Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Félreérted, természetesen az nem volt komoly, hogy egyáltalán nem megyek a belvárosba, mert ha nagy cuccra van szükségem, bizony bekényszerülök. Tudok cikázni is gond nélkül és parkolót is szoktam találni (bár a Zafira amit leggyakrabban vezetek egy nagy lomha valami, cikázáshoz nem túl optimális).
Viszont általában semmivel sem gyorsabb (kivéve kora reggel vagy késő este, amikor már nincs ott sem forgalom) mint a metrónál lerakni az autót, és a földalatti közlekedéssel folytatni utam. Mivel bérletem van, így nekem olcsóbb is (üzemanyagmondjuk fizetik+ parkolás), nem is lassabb...Egyébként az emberi hülyeség azon kevés dolgok egyike, amik fel tudnak idegesíteni. És az, hogy "nem engedem be az előttem levőt, mert így 5 méterrel előbb leszek ... " na ez és az ehhez hasonlók fel szoktak idegesíteni, így a lelki békémnek is jobb így.

(#10041) fezlergabor: semmitől nem félek. Lásd feljebb.
Természetesen ehhez szorosan hozzátartozik, hogy mindkét jelentős metróvonallal el tudom érni a célomat általában, és mind a kettő 15-20 perc autóval (busszal 30-35). Nyilván ahol nem ilyen a helyzet, ezt nehezebb 'játszani'.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Gitáros topic
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest