- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
lolka.21 #828 üzenetére
Nekem is jött értesítés,hogy valaki szeretné megvásárolni a terméket foxpost csomagszállítással el is fogadtam kitöltöttem a csomag adatait méret,súly islyesmi aztán jóváhagytam a rendelést de semmit nem kaptam emailben csomagkódot amivel feladjam.Viszont nemrég egy órával később hívott a vevő,hogy hogy áll a rendelés mert ő kérte a foxpostos csomagküldést de még nem kapott visszaigazolást,hogy én elfogadtam volna.Viszont azt mondta,hogy neki úgy is jó lenne ha elküldeném a csomagot vagy ugyan így foxposton vagy postán buborékos borítékbe és akkor elutalná az árát meg a szállítási díjjat utána küldhetném.Viszont megbeszéltük,hogy előbb utána járok a jófogásnál nehogy az legyen én elküldöm akkor így simán nem a jófogáson keresztül aztán a jófogás meg bekeverjen a megrendelt csomagszállítással.Azt mondta oké de akkor majd hívjam fel,hogy mire jártam mert szeretné megvásárolni a terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest