- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
evelinkiss
újonc
Szia!
Egy ismerősöm a Pesten a Café Miró Grande-ban tartotta. (Budapest, Liszt Ferenc tér 9.)
Azt mondták, hogy nagyon meg voltak elégedve mindennel. Mindent előre leegyeztettek. Az étterem hangulata, pedig pont jó ilyen alkalmakra. -
Bumpers
csendes tag
Én mindenképp a Halászbástyát ajánlanám, ugyanis pár éve az alját kialakították vendéglátó egységnek, ha jól tudom, mint étterem is működik. De mindenképp előtte nézd meg, hogy ilyenkor is nyitva van e, ha igen, foglalj asztalt, úgy hogy rálássatok a Dunára, valamint a kiviláágított Lánchídra! Ez tuti bejön, tudom, mert én is lány vagyok
Szóval sok sikert! Ja és a fini vacsi után, a várban sétálgathattok is kedvetekre....
Sok sikert!
ui.: Várjuk majd a beszámolót! -
Mi a múlt héten tartottuk 23-án az eljegyzésünket a Mongolian Barbecue étteremben. Nagyon jól sikerült az esemény, és van egy-két jótanácsom:
1. Ha eldöntötted, azonnal le kell foglalni a helyet, mert nagyon kapós étterem, legalább 4 héttel előtte.
2. Ha 20 főre számítasz, ki tudod ''bérelni'' a nemdohányzó termet, ami ennyi embernek tökéletesen megfelel, és senki nem lesz ott rajtatok kívül. Bár ekkor foglalót le kell tenni, vagy faxon írásban meg kell erősíteni a foglalást (ezt utóbbit tettem én is).
3. Ha sok a dohányos és megfelel a dohányzó részleg is (ami jóval nagyobb kiterjedésű), akkor ott is van egy kisebb terem, ahol jól el lehet ennyi embernek férnie.
Ár: 3690 Ft / fő
Ami benne van: minden étel, desszertek, üdítő italok, sör, bor, sangria, kávé.
A különleges sörökért, borokért, röviditalért külön kell fizetni. A pezsgő üvegje 4000 forintba kerül, mi mellőztük is.
Ételek: leginkább a grill ételekre alapoz, 14 féle sülthús van, köztük lóhús, muflon, kecske. Többféle saláta, köret, előétel. Levest lehet rendelni, abból 4-5 fajta van.
Én sajnos a párommal éppen akkor valalmi hasmenéses nyavajában szenvedtünk, így nem tudtam jól bezabálni.
Mindezzel együtt nagyon jó hely. Azért javaslom, mert kötetlen, mindenki külön megy kajáért, abszolút feszültségmentes hely. -
Alvin_ti4200
félisten
Hát én keresztanyámék esküvőjén voltam (az egyik koszorúsfiú), és Csepel déli részén a II. Rákóczi Ferenc úton volt a kajálás, csak sajna nemtom mi volt a hely neve. Majd megérdeklődöm este fele. De az biztos, hogy az Auchan előtt van egy picivel. Kb. 20-25-en férnek be oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest