- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ledgeri #1460 üzenetére
A bankban leírtam papírra az e-mail címem, de az hotmail.com-os volt, de ők ugyanazt a szövegezést használva berakták a gépbe, de a @ után nem a hotmail.com szöveg ment be, hanem a gmail.com szöveget rakták be. A kérdésedre a honnét tudták a gmail.com-os címet, annyit tudok válaszolni, hogy a bankossal beszélgettem és akkor ott valamiért a hotmail.com helyett gmail.com-ot írt be: szóval nem tudta a gmail.com-os címem, csak nem tudott papírról másolni a gépbe. Az e-mail címem is azért kellett leírnom neki, mert szóban elmondva nem tudta, hogy hogyan kellene beírni a gépbe: a postán pedig a tudják hogy kell beírni, de közben mégsem tudják rész szokott lenni. A windowslive.com címemet is azért kellett több éve lecserélnem, mert az emberek nem tudták leírni és akkor gondoltam, hogy majd a hotmail.com jó lesz nekik, de ezzel is gond szokott lenni. Jó, kevesebb a tévesztés a hotmail.com-nál mint amennyi volt a windowslive.com-nál: nem szeretek járkálni a cégekhez/egyéb helyekre, hogy nem jó e-mail címre küldték. Amikor rossz e-mail címre küldenek valamit, akkor ott azon megy a szöveg, hogy ők jó helyre küldték, merthogy ezt adtam meg, de akkor ott megmondom nekik, hogy nem ezt adtam meg és akkor végül megmondják, hogy hová küldték és akkor mondom nekik, hogy nem ezt mondtam/írtam a papírra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Banggood
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest