Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FLD1987

aktív tag

válasz ledgeri #1460 üzenetére

A bankban leírtam papírra az e-mail címem, de az hotmail.com-os volt, de ők ugyanazt a szövegezést használva berakták a gépbe, de a @ után nem a hotmail.com szöveg ment be, hanem a gmail.com szöveget rakták be. A kérdésedre a honnét tudták a gmail.com-os címet, annyit tudok válaszolni, hogy a bankossal beszélgettem és akkor ott valamiért a hotmail.com helyett gmail.com-ot írt be: szóval nem tudta a gmail.com-os címem, csak nem tudott papírról másolni a gépbe. Az e-mail címem is azért kellett leírnom neki, mert szóban elmondva nem tudta, hogy hogyan kellene beírni a gépbe: a postán pedig a tudják hogy kell beírni, de közben mégsem tudják rész szokott lenni. A windowslive.com címemet is azért kellett több éve lecserélnem, mert az emberek nem tudták leírni és akkor gondoltam, hogy majd a hotmail.com jó lesz nekik, de ezzel is gond szokott lenni. Jó, kevesebb a tévesztés a hotmail.com-nál mint amennyi volt a windowslive.com-nál: nem szeretek járkálni a cégekhez/egyéb helyekre, hogy nem jó e-mail címre küldték. Amikor rossz e-mail címre küldenek valamit, akkor ott azon megy a szöveg, hogy ők jó helyre küldték, merthogy ezt adtam meg, de akkor ott megmondom nekik, hogy nem ezt adtam meg és akkor végül megmondják, hogy hová küldték és akkor mondom nekik, hogy nem ezt mondtam/írtam a papírra.

Új hozzászólás Aktív témák