Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
hát ez van, olaszok egy közepes intenzitású edzésnek vették a meccset és lefeküdtek a kazahoknak.
és hát így hogy nullás volt a gólkülönbségünk a két legjobb ellen, a hármas holtversenyben gyakorlatilag csak nagyon nagy pechhel nem jutottunk volna tovább, ha nincs a koreai baki. -
Sixkiller6
őstag
a lényeg, hogy az olaszok verjék meg a kazahokat, mert akkor mi ki is kaphatunk az olaszoktól, csak japánt kell lenyomni a feljutáshoz.
ha a kazahok nyernek az olaszok ellen, akkor mi nem juthatunk fel (feltéve persze, hogy a digó-kazah páros hozza a többi meccsét is)szóval én még így soha nem szorítottam egy olasz csapatért

a legtisztább persze az lenne ha ma nyernénk, és akkor nem kell számolgatni, de erre nem látok sok esélyt
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
vagy ha úgy van, mint régen, azaz a Div I B a Div I A alatt van, akkor az ukránok meg lengyelek mit keresnek ott? valamiről lemaradtam úgy érzem
na jó, lassan összeáll a kép. szóval tavaly az ukránok kiestek a div1A-ból és dél-korea jött fel. és a div1A-ból most 2 csapat jut fel. jól van akkor
Mondjuk akkor fogom kitépni a hajam, ha kikapunk az olaszoktól, kazahok legyőzik a digókat, és a körbeverésből mi jövünk ki rosszul a koreai vereség miatt...
-
Sixkiller6
őstag
srácok, tud valaki valami hivatalos infót a feljutásról? mert mintha azt hallanám mindenhonnan, hogy két csapat jut fel, meg gondolom másik kettő a Div I B-ből (várhatóan Ukrajna és Lengyelo).
bővítették az A-csoportot, vagy hogyan lesz ekkora mozgás fel-le?
próbálom az iihf..com-ról nézni a hivatalos dolgokat, de ott pl ez van:"The winner of the event will be promoted to the Top Division"szóval nem értem.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
...sorban épülnek...
háááát. no igen, már van 3. épülőkről én nem tudok. sajnos pár száz fiatal gyerekből nem lehet világszínvonalat csinálni 3 fedett pályával. sokszázszoros elmaradásban vagyunk játékosokban és stadionban is.
így nem fog menni -
Sixkiller6
őstag
ahhoz képest, h tavaly még nagyon simán (vmi 5:2re v mi) kaptunk ki a lengyelektől, teljesen szép a mai eredmény
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
szervezési baklövés volt debrecenbe vinni. lehetett volna tudni, h alig vkit fog érdekelni.
hol vannak azok akik fehérváron, újvárosban kint voltak? fehérváron és újvárosban vannak. azért debrecen nem egy ugrás.
nem a kanadaiaknak szólt a telt ház. ott egy sima bajnokin is közel telt ház van, ha meg egymás ellen játszanak, akkor bármennyi ember összejönne. -
Sixkiller6
őstag
érdekeset fogok mondani.
szerintem ma eldől a sorsunk. ezt úgy értem, h ha magabiztosan meg tudjuk verni a briteket (4-5 góllal), akkor nem kell félnünk a lengyelektől, és akkor a gólkülönbségünk is jó lesz.
hajrá fiúk.
debrecen meg szégyellheti magát, h ennyit képes kihozni magából, h félház is alig van a főnixben. (persze jegyárak is sux) -
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
hááát... a lengyelek nagyn-nagyon erősek. azért ne feledjük, h tavaly pl semmi esélyünk sem volt ellenük.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
mondom, ezért imádom ezeket a srácokat.
-
Sixkiller6
őstag
focis példa sajnos nem jó. igaz h itteni mértékkel megdöbbentő pénzeket keresnek egyes playák (lipcsei évente 40milla+prémium, ami még 20-30), de ez külföldről nézve aprópénz.
monjduk azt, h a legjobban kereső angliai playa éves bére bőven több, mint a fradi teljes éves költségvetése. innentől miről beszélünk.
félreértés ne essék, szerintem sem kell ennél több pénzt beleölni a magyar fociba. ez is sok. csak az arányok végett mondtam.
egyébként a finn, svédn norvég hármashoz annyit, h szvsz teljesen egyértelmű a helyzet. a finn és svéd hoki jóval nagyobb hagyományokkal, bázissal és pénzzel rendelkezik. ennyi.
ezért imádom ezeket a fiúkat. itthon 2-3 fedett pálya van. már mondtam példának kanadát, ahol 4500+, franciaország 1300+, és gondolom északon is hasonló a helyzet. ez azt jelenti, h nagyvárosonként 8-10-20 pálya van.
nem kell h 20000es lelátó legyen körülötte, de kiskölök tudjon játszani, ha akar. itthon nem tud. alig 1-2 száz ifiből kell válogatottakat nevelni, míg máshol tízezrével állnak sorba.
[Szerkesztve] -
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
én megszavazom
-
Sixkiller6
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
sajnos ha a norvégok verik a lengyeleket, akkor az is kevés lehet ha mi is megütjük őket...
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
röpzh vazze
miért ne javítottam volna ki? azért irattam. mindig nyaggatnak, h nincs elég jegyük a büdös kölköknek.
amúgy nem voltam rosszkedvű. életem messze legnagyobb sportélménye (na jó egyszer volt egy dögös vörös... na az jobb volt, de ott csak ketten voltunk a pályán) -
Sixkiller6
őstag
jó van srácok, megy ez.
megjegyezném, h lófütty a hangulat a főnixben. bár kb ez lenne a bp arénában is. fehérvárra vagy dunaújvűrosba kell vinni ezeket a meccseket. oda csak olyanok mennek ki, akik szétszedik a csarnokot, akik 2-3 órán keresztül üvöltenek. ez kell, nem az úri közönség, aki azért megy ki, h megmutassa, h ott van.
ld különböző boxgálák koko idejében.
ellenpélda az általam sokat emlegetett zágrábi női kézi vb 2003 végén. 9ezren egy 7ezres csarnokban. másnap hajnalban értem vissza pestre, mentem tanítani, cask annyit mondtam 0db hangerővel, h no kérem, mindenki elővesz papírt-ceruzát: zh következik.
kicsit vissza a meccsre, illetve a kilátásokra. ezek után, nomeg hogy a norvégok vmi 8:3ra lezúzták a briteket, nem szabad h gond legyen az angol (bocs, brit) csapat. kínát 5-6 góllal kéne verni. aztán jöhet a nagy döntő a lengyelekkel, akik azért tavaly elég simán vertek minket.
persze még norvégia és végigalázhatja a mezőnyt, márpedig a gólkülünbségük nekik lesz jobb.
node csak szépen sorjában. hajrá fiúk! -
Sixkiller6
őstag
ööö... japán azért nem lesz olyan sétagalopp. azért azok nagyon jók...
én tartok tőlük, nagyon.
szvsz lengyeleket sem tudjuk megütni.
én imádom a fiúkat, ott voltam (fehérvári lévén) a fehérvár-dunaújvárosi vb-n, szétüvöltettem a fejem. de asszem a japók és a lengyelek is erősebbek nálunk.
azért durva lenne ha a-csoportban lennénk 2 fedett stadionnal az országban (kanadában 4500+ pálya van, franciaországban 1300+)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Gamer Egér RGB!!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest