Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Tudja valaki, melyik a legjobb ''cutoff frecuency''?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ja igen, azért akinek Live!-ja van, az nagyon gyorsan cserélje, mert ezzel a hangfallal csak egy jó hangkari szól élvezhetően, a Live! pedig egy zajos xar (bocs akinek ilyen van, volt nekem is, még egy C-Media 8738-as kari is 20x szebben (tisztábban!) szól, ez is tapasztalat, ilyenem is volt
). Komolyan nem leszólni akarom itt sokak kedvencét, sokáig elvoltam vele én is, épp ezért nem részletezem, hogy milyen izzasztó feladat némelyik gépben beizgatni a cuccot. 
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nekem egy Audigy LS a társa, és szépen szól, kis cselezéssel basszus is van rendesen, és nem törzít, jó, nem puffog úgy, mint a haver Creative hangfala, de ez nem mai cucc, és nem is szeretem a hallásom károsítani, nekem épp elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Komolyan nem leszólni akarom itt sokak kedvencét, sokáig elvoltam vele én is, épp ezért nem részletezem, hogy milyen izzasztó feladat némelyik gépben beizgatni a cuccot.