- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz Panther-D #4922 üzenetére
Egy ötlet:
miután a motor darabolja a bekezdéseket, gondolom utána jön hogy rákeres a nyitótag-zárótag mintákra, ebből adódik a probléma.Mi lenne, ha talál nyitótag-et, de nincs záró, akkor a jelenlegi megoldás (bennehagyja, csúnya) helyett a bekezdés végéig érvényessé tenné a formázást?
Ugyanígy, ha a bekezdésben talál egy zárótag-et, akkor a bekezdés eleje és a zárótag közötti részt formázná.
Ezt még azzal lehet fokozni, hogy ha nincs lezárva egy formázás a bekezdésen belül, akkor amellett, hogy pl. a bekezdés végére "odaképzel" egy zárótag-et, a következő bekezdés elejére betesz egy nyitót, és ezt addig folytatja, amíg nem talál zárót valamelyik bekezdésben...
Lehet hogy kissé komplikált megoldás, de el lehetne kerülni a csúnya [off] és hasonló szövegeket, a userek örülnének hogy működik, és a (szerintem amúgy tök profi) bekezdés-kezelést nem kell piszkálni hozzá.
╚╦╦╦
-
DigitXT
nagyúr
válasz Panther-D #4922 üzenetére
hogy mi a bajod
Hehe, félreértés, én csak segíteni próbálok (saját HSZ-ben eddig egyszer találkoztam ezzel a "buggal", akkor is megoldottam magamtól, nem véletlen van a szerkesztései idő). Az más kérdés, hogy hébehóba látni kalimpáló OFF-okat elszórva, viszont ebből látszik, hogy a felhasználónak ez a formázás dolog nem mindig megy.
csak azt nem tudom mi lenne rá a megoldás...
Igen, ezt alapból értem, ld. az előző HSZ-em, ahol azért nem egészen az lett a végeredmény, mint amire számítottam (nagyobb lett a sorköz, mint a normális).Nyilván azt én is meg tudom mondani hogy mit kéne másnak megoldani...
Már ne hari, de nem azért van ez a topik, hogy javítsuk a PH-t? A hogyanok meg már tényleg nem az egyszeri user kezében vannak: nem véletlen te vagy a fejlesztő... (Olyannyira nem, hogy az egész RiOS/5 ment "from the scracth", nem?) Javaslatokat persze tehetünk, aztán meglátjuk, talán lesz ami be is válik.Az előző hozzászólásom arra volt reakció, hogy "miért nem oldom meg úgy, hogy bekezdést nyitok az OFF rész köré". Legalábbis ha jól értettem ez volt a megoldási javaslat.
Nem jól értetted, hiszen egy olyan példát hoztál, ahol semmi szükség nem lenne erre a megoldásra (nem mellékesen nyilvánvalóan tönkrevágná az összes formázási lehetőséget), szóval abszolút rossz. Én azt, hogy ilyen példát írsz nekem, úgy értékelem, hogy hülyének nézel, már bocs. Tudod, hogy mi a probléma: miért nem arra hoztál példát (ahogy én tettem), miszerint lehet, hogy jó ötletnek tűnik a javaslat (amit még te tettél anno!), de mégsem tökéletes, mivel nem egészen ugyanúgy fog kinézni. Ennyi.Jah, a másik javaslatod az volt, hogy tegye bekezdésenként offba: az szinte tuti jó, csak macerás, esetleg ezt automatizálni segítene, gondolom akkor jól is nézne ki.
[OFF]Pl. ez is off.
Meg ez is off.[/OFF]
Helyett:
Pl. ez is off.
Meg ez is off.
Azt pl. észreveheti a konverziónál, hogy meg volt nyitva egy inline kód, és hohó bekezdés kezdődik (miközben a megnyitott tag nem volt lezárva): zárja le automatice, majd a következő bekezdésnél nyissa meg újra. Na?
--------
Egyébként bedobhatnátok az oké mellé egy előnézet gombot, lehet, hogy az is segítene azokon, akik egy rosszul sikerült formázás/linkelés után elfelejtenek moddolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest