Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így van, a lejárati dátumot követő 30 napig értékelhető a hirdetés.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha ez így van, akkor nem probléma, azt viszont tudom, hogy egy kisebb idő után már nem lehet értékelni az archivált hirdetést, azért is jöttem írni, mert azért meg nem akarok egy másik hirdetést sem csinálni.
Hát nem tudom, én jegelt hirdetésre már nem írok, mert tudom hogy késő, kétszer megpróbáltam, mondom hátha még nem adta fel, mert többet is adnék érte, de késő volt.
Nem tudom most ki nálatok a fejlesztő, de az ügyeskedésre lehet írni egy szintén automatikus megoldást egy figyelővel, hogy aki vagy 3 alkalommal eljátssza már, az kapjon egy automatikus figyelmeztetést, nekem most hirtelen ez jutott eszembe erre, de köszönöm a válaszod, nyilván érthető ez is, csak nálam meg a Foxpost húzza most az időt, én a postát preferáltam volna, mert másnapra ott van az is automatára, csak ugye nekem az ügyfél kéréséhez kell alkalmazkodnom.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest