- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
HUNPSP
aktív tag
Hirdetésen belül a hozzászólások mutatása kattintható résznél a 200 és a 100 még mindig kicsit jobbra van, jobbra belelógnak a gombba majdhogynem.
FF legújabb, Win7 32bit
Múltkor írtam és csatoltam képet, majd megnéztem az egyik hirdetést, és ott jó volt, még írtam is utána, hogy kicsit balra volt a szöveg, de jónak tűnt. Nem tudom most mi lelhette a dolgot. -
HUNPSP
aktív tag
Speciel Firefoxban sehogy nem tudom megnyitni, se shift+kattintással, se jobb klikknél nincs semmi, sehol semmi. Direkt nagy képet raktam (1500 pixel fölötti), de semmi.
A szöveg el van csúszva nagyításnál - kicsinyítésnél (a 100 is, de az 50 és 25 rendben van, kiférnek):
FF legújabb, 1366*768 -
HUNPSP
aktív tag
Tök jó, hogy átméretezi automatikusan a képeket hozzászólásnál. Tényleg tetszetős a dolog.
Azt viszont lehetséges hogy érdemes lenne megoldani, hogy az eredeti képet is lehessen látni (ha jól láttam akkor az automatikusan átkonvertált kép már nem nyitható sehogy sem meg), ez fontos lehet apróbb dolgoknál.
+Szerk.: esetleg valamiféle kis értesítőt lehetne arról kapni, hogy új értékelést kaptam - vagy pl. ha valaki hozzászólt az egyik értékelésemhez. -
HUNPSP
aktív tag
Értékelés írásánál a jobbra igazítás nem jelenik meg az értékelés elküldése után (gondolom a többi irány sem működhet ez alapján), egyébként a dőlt betű, áthúzott betű, minden más működik.
Szerk.: ha az értékeléshez akarok hozzászólni, akkor viszont működik a jobbra és a balra igazítás is. -
HUNPSP
aktív tag
válasz
myckie2 #3367 üzenetére
Ctrl+plusz, és mínusszal lehet a képernyőméretet állítani legrosszabb esetben. A színeket elvileg utólag beállítják majd a srácok, az legyen a legnagyobb gond.
Szerk.: az üzenetküldésnél/hozzászólásnál esetlegesen egy előnézet gombon gondolkodtatok? Jó lenne, mert elég sokszor van olyan, hogy valaki elbénázik valamik, nem ismeri a tageket, stb.
Képbeillesztésnél extra jó lenne, hogy mennyire csúszik ki pl. a szövegből a kép. (ez itt probléma volt, méretezgetni kellett mindig - de nem is ez a gond, hanem sokan alapból beilleszteni sem tudják) -
HUNPSP
aktív tag
Az "Archiválva" plecsni nagyon kitakarja a hirdetés szövegét, majdhogynem olvashatatlan lesz a fekete betű a fekete-fehér alapon.
Egy kisebb fajta plecsni talán megoldás lehet, karaktere miatt talán még úgy is bőven észrevehető lenne. -
HUNPSP
aktív tag
Megpróbáltam feladni egy hirdetést (kínál típus), már a folytatás gombot megnyomtam.
Közben rákattintottam a saját profilomra, majd visszamentem. Eltűnt minden, és az üresség fogadott, konkrétan ez:Esetleg ilyen esetben, ha épp feladni próbál valaki egy hirdetés és ennek bármelyik szakaszában jár, ahol begépelt adat veszhet el, ott lehet, hogy érdemes lenne új lapon megnyílnia az ilyesmiknek, mint pl. a saját profil.
Vagy ha nem, akkor a vissza gomb után legyen ott valami, és ne az üresség.
Azt hiszem ez a jelenlegi rendszernél is így van, hogyha elkattintok és vissza, akkor az üresség fogad - mondjuk itt "legalább" lehet utána írni, megvan a felület, ott viszont láthatóan semmi.Nem tudom, hogy a kereső motor hogy működik, de hirdetés feladásnál a fent lévő "tippes" részhez belehetne írni (ami itt is van), hogy próbáljon meg minél több kulcsszót megadni.
Win7 32bit, FF legújabb verzió
Szerk.: egyébként mellékesen csodálkozom, hogy ennyire furcsa, hogy nem "sz@roznak". Bár tudom, vannak igen sokan akik ezt tudják csak... de nincs semmi ok, ugye ezért van itt a topik is.
Ahogy írtátok, a színkódokon lehet változtatni, meg amúgy is elég sokan ráakadnak erre a bétás dologra szerintem, tuti, hogy kiforrja majd magát a "téma".
Hirtelen felfedeztem egy kis plusz gombot is, ami bekapcsol egy grafikát, így kicsit feldobva a hátteret. -
HUNPSP
aktív tag
válasz
jerry311 #3256 üzenetére
Hopp, most hogy látom, ez valóban zavaró. Én is beleestem a csapdába, és a Help-re nyomtam - pedig pont elolvastam...
Esetleg lehetne egymás mellett két gomb, az egyik a segítségre visz, a másik pedig leokézza. Esetleg csak a leokézós gomb középen alul, és valamelyik szélső oldalon pedig a Help gomb vagy felirat? -
HUNPSP
aktív tag
A legelső dolog ami feltűnt, az az, hogy kicsit átláthatatlan (egy színű? zsúfolt? fogalmam sincs, de nagyon egybe folyik a hirdetés, az oldal háttere, tehát szinte minden).
Ami kicsit komolyabb észrevétel, az az, hogy a "Légy Te az első hozzászóló vagy küldj privát üzenetet!" szöveg kerülhetne rögtön a hirdetés alá. Csak azért, mert így akár végig kell nézni az összes hirdetését az eladónak, aztán lehet, hogy valakinek pont emiatt marad el egy-egy hsz., vagy egy privátküldése.Ez pedig csak kérdés: a pirospontok megmaradnak, vagy teljesen új lesz minden, nulláról indul mindenki?
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged