Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Egy olyan javascript után keresgélek ami a scrollbar mozgását simítja el.
Itt egy [link]. Nem erre a scriptre gondoltam, de ennek a hatása olyan, mint amire én gondoltam
Régen már láttam ilyen scriptet, csak nemtudom hol
Aki tud ilyet pls priviben írjon.
Előre is köszi,
oO7
[Szerkesztve] -
oO7
őstag
Hogy mit szeretnék pontosan csinálni... ott van a linkben a kép... egy sima téglalap alakú képet szeretnék térbe beforgatni... A PHP topikban meg kérdeztem de asse monták hogy lehet vagy nem... nemhogy megoldást
de majd megpróbálom még1x -
oO7
őstag
hohóóó... a PHP az még jobb is lenne... nemtudod véletlenül, hogy hol találok ilyet ? vagy hogyan keressem ?
-
oO7
őstag
Hi all megin!
Egy újabb kérdésem volna... Hogyan lehet (ha lehet) kép transzformációt csinálni javascriptel ? Hogy pontosíccsam mire is gondolok itt egy [link] -
oO7
őstag
Hát azér... vannak javascript scrollbarok... nem montam hogy feltétlenül az eredetit kellene vezérelni... és az oldal háttérbetűnés effektjét is meglehet csinálni... csak nemtudo mhogy
Mindekttőre láttam már példát... csak ugye nemtudom hol
Aztán reméltem hogy itt már találkozott vki ilyennel vagy tud segíteni -
oO7
őstag
Hi all!
Két fél effektet keresnék az oldalamra... Az egyik az, hogy az oldal alja és teteje a háttérbe tűnnyön át... tehát ne legyen ilyen fix alja meg teteje az oldalnak...
A másik pedig egy olyan scrollbar lenne aminek a mozgása kicsit ki van simítva (smootholva)... tehát ha én hirtelen megállítom valahol az akkor sem fog hirtelen mozdulattal megálni hanem egy kicsit továbbcsúszik és szépen lelassul...
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i9 32GB 1Terra (94 Ciklus 93% akku!!) (2020.11.30.)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mindekttőre láttam már példát... csak ugye nemtudom hol
Aztán reméltem hogy itt már találkozott vki ilyennel vagy tud segíteni